FORMULA 1

O Ecclestone ρίχνει την ευθύνη στον Hamilton

SINGAPORE - SEPTEMBER 18:  F1 supremo Bernie Ecclestone speaks with Infiniti Red Bull Racing Team Principal Christian Horner in the paddock during previews ahead of the Singapore Formula One Grand Prix at Marina Bay Street Circuit on September 18, 2014 in Singapore, Singapore.  (Photo by Lars Baron/Getty Images) *** Local Caption *** Christian Horner;Bernie Ecclestone
SINGAPORE - SEPTEMBER 18: F1 supremo Bernie Ecclestone speaks with Infiniti Red Bull Racing Team Principal Christian Horner in the paddock during previews ahead of the Singapore Formula One Grand Prix at Marina Bay Street Circuit on September 18, 2014 in Singapore, Singapore. (Photo by Lars Baron/Getty Images) *** Local Caption *** Christian Horner;Bernie Ecclestone GETTY IMAGES

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1, Bernie Ecclestone, παίρνει θέση για την κόντρα των δύο πρώην παγκόσμιων πρωταθλητών κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

Σας προειδοποιήσαμε πως το θέμα δεν πρόκειται να κλείσει. Κάθε μέρα σε ΜΜΕ όλου του κόσμου προκύπτουν δηλώσεις ανθρώπων με άμεση ή… περιφερειακή σχέση με τη Formula 1 που παίρνουν θέση σχετικά με την κοκορομαχία των Sebastian Vettel και Lewis Hamilton στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

Μία κόντρα που δεν περιορίστηκε στην πίστα, συνεχίστηκε με πόλεμο δηλώσεων από τους δυο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές και σίγουρα μέχρι να πάμε στην Αυστρία για το επόμενο επεισόδιο, θα συντηρηθεί με διάφορες απόψεις επί του θέματος.

Όπως για παράδειγμα του Bernie Ecclestone, που μπορεί να έχασε το ρόλο του «αφεντικού» της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά η άποψή του είναι βαρύνουσας σημασίας. Τι είπε λοιπόν ο Βρετανός; Ίσως εκπλαγείτε, όμως δεν πήρε το μέρος του συμπατριώτη του.

«Σχετικά με όσα έγιναν στην πίστα του Μπακού, ο Hamilton προσπαθούσε να βάλει τον Vettel σε μπελάδες, φρενάροντας συνεχώς. Αυτό προκάλεσε το ατύχημα. H αντίδραση του Vettel ήταν φυσιολογική, για να δείξει στον Hamilton πως είχε καταλάβει τι έκανε», είπε ο 86χρονος στο FormulaPassion.it και τον καλό συνάδελφο Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Διαβάστε εδώ την άποψη του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Sir Jackie Stewart και εδώ την πιο… επιθετική τοποθέτηση του Niki Lauda επί του θέματος!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ