FORMULA 1

Ντεμπούτο στη Formula 1 ο Μικ Σουμάχερ

Mick Schumacher prepares for the test drive in his new formula 2 Prema racing car at the Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Nov. 30, 2018. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Mick Schumacher prepares for the test drive in his new formula 2 Prema racing car at the Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Nov. 30, 2018. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Μικ Σουμάχερ αναμένεται να πάρει μέρος στις ελεύθερες δοκιμές του Μπαχρέιν στις 2 του Απρίλη με το μονοθέσιο της Alfa Romeo.

Σταθερά στα βήματα του πατέρα του βαδίζει ο Μικ Σουμάχερ. Ο γιος του Μίχαελ, που δίνει την δική του μάχη από το 2012, θα κάνει το ντεμπούτο του στην Formula 1 τις αρχές του επόμενου μήνα.

Συγκεκριμένα το ταξίδι του θα ξεκινήσει στις 2 του Απρίλη στα πρώτα δοκιμαστικά που γίνονται κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι δοκιμές αυτές θα λάβουν χώρα στο Μπαχρέιν, εκεί όπου λίγες μέρες πριν θα γίνει το δεύτερο Γκραν Πρι της χρονιάς.

Ο Μικ Σουμάχερ έχει υπογράψει με την Ακαδημία της Ferrari και στη Formula 2 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο με την PREMA Racing, μια ομάδα με ισχυρούς δεσμούς με την εταιρία του Μαρανέλο, αλλά και με την Mercedes. Έτσι, ο Σουμάχερ θα τρέξει στη Formula 1 με την Alfa Romeo, ομάδα δηλαδή που συνεργάζεται με τη Ferrari.

Μάλιστα, ο νεαρός Γερμανός αναμένεται να μπει ξανά σε μονοθέσιο της ανώτατης κατηγορίας στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης στις 14 και 15 Μαΐου, αμέσως μετά το Γκραν Πρι της Βαρκελώνης.

"Πιστεύω ότι το να τρέξω στις δοκιμές του Μπαχρέιν και της Βαρκελώνης θα είναι χρήσιμο για το στάδιο που βρίσκεται η καριέρα μου. Ανυπομονώ γι' αυτή την εμπειρία. Αυτή τη στιγμή, όμως, είμαι συγκεντρωμένος 100% στον πρώτο μου αγώνα στην Formula 2" δήλωσε ο ενθουσιασμένος, αλλά και προσγειωμένος Μικ Σουμάχερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μικ Σουμάχερ: "Είναι τιμή να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου"
GP Αυστραλίας: Κυρίαρχος ο Μπότας
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ