FORMULA 1

Μπότας: "Υπήρχε μεγάλη πίεση από τον Χάμιλτον"

Race winner Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland celebrates after winning the Austrian Formula One Grand Prix at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Austria, Sunday, July 5, 2020. (Mark Thompson/Pool via AP)
Valtteri Bottas/AP Images AP IMAGES

Ο Βαλτέρι Μπότας που κέρδισε το πρώτο γκραν πρι της σεζόν δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως ένιωσε μεγάλη πίεση από τον Λούις Χάμιλτον αλλά κατάφερε να αντέξει μέχρι τέλους.

Ο Βαλτέρι Μπότας της Mercedes ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου φετινού γκραν πρι στην Αυστρία με τον Φινλανδό οδηγεί που ξεκίνησε από την πρώτη θέση να μένει σε αυτή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να περνάει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού.

Ο Μπότας με το τέλος του αγώνα τόνισε πως ένιωσε πίεση από τον Λούις Χάμιλτον σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δη μετά το πρώτο safety car ενώ σημείωσε πως δεν ήταν δυνατό να οδηγήσει στο όριο αφού είχε δυσκολίες με τους αισθητήρες.

Ο Φινλανδός οδηγός υποστήριξε:

"Υπήρχε μεγάλη πίεση και συνέβησαν διάφορα περιστατικά. Ενιωσα μεγάλη πίεση από τον Λιούις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα, το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλό, όμως μετά τη φάση του πρώτου Safety Car είχε ο Χάμιλτον πολλές ευκαιρίες να με προσπεράσει, αλλά αντιστάθηκα αποτελεσματικά.

Είχα δυσκολίες με τους αισθητήρες, γι αυτό έπρεπε να αποφεύγω τα cerbs, οπότε δεν ήταν δυνατόν να οδηγήσω στο όριο. Χαίρομαι πολύ που τερμάτισα πρώτος. Το αποτέλεσμα είναι συνολικά καλό για εμάς, επειδή μας φέρνει πρώτους στη βαθμολογία των κατασκευαστών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ