FORMULA 1

Μισή χαρά για Σουμάχερ

11.05.2007 Barcelona, Spain, 
Michael Schumacher (GER), Scuderia Ferrari, Advisor, Press conference, with Sabine Kehm (GER), Michael Schumacher's personal press officer - Formula 1 World Championship, Rd 4, Spanish Grand Prix, Friday Practice - www.xpb.cc, EMail: info@xpb.cc - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Batchelor / xpb.cc
11.05.2007 Barcelona, Spain, Michael Schumacher (GER), Scuderia Ferrari, Advisor, Press conference, with Sabine Kehm (GER), Michael Schumacher's personal press officer - Formula 1 World Championship, Rd 4, Spanish Grand Prix, Friday Practice - www.xpb.cc, EMail: [email protected] - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Batchelor / xpb.cc XPBCC

Η Σαμπίνε Κεμ, μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, επιβεβαίωσε ότι ο Γερμανός πιλότος βγήκε από την εντατική, ωστόσο θα αργήσουν να έρθουν άλλα νέα.

Στην επιβεβαίωση της φήμης που ήθελε τον Μίκαελ Σοουμάχερ να βγαίνει από την εντατική προχώρησε η Σαμπίνε Κεμ. Η μάνατζερ του Γερμανού ήταν όπως πάντα λακωνική και το μόνο που δήλωσε ήταν ότι ο "Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από την εντατική".

Παρά την προσπάθεια των δημοσιογράφων να της αποσπάσουν οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Σίγουρα το γεγονός ότι μετά από 5,5 μήνες νοσηλείας στην εντατική ο Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από αυτήν είναι κάτι το θετικό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γολγοθάς του Γερμανού τελείωσε.

Ο Σουμάχερ θα συνεχίσει να λαμβάνει την ίδια θεραπεία και θα γίνονται προσπάθειες ώστε να καλυτερεύσει συνολικότερα η κατάσταση της υγείας του.

Ωστόσο, δεν λείπουν εκείνοι που εξακολουθούν να είναι απαισιόδοξοι σε ό,τι αφορά την τελική έκβαση της μάχης που δίνει ο Γερμανός. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι πως ο 45χρονος οδηγός δεν θα μπορέσει ποτέ να επανέλθει σε απόλυτο βαθμό.

Ο πρώην επικεφαλής ιατρός της F1, Γκάρι Χέρστεν τόνισε πως: "Πολύ φοβάμαι και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ποτέ δεν θα ακούσουμε καλά νέα για τον Μίκαελ".

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι κυκλοφόρησαν και πάλι φήμες που θέλουν την οικογένεια του Γερμανού να προχωρά σε εργασίες στο σπίτι ώστε ο "Σούμι" να επιστρέψει στο σπίτι του όταν αυτό είναι εφικτό.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ