FORMULA 1

Μέχρι το 2021 στο καλεντάρι της Formula 1 η Σιγκαπούρη

Μέχρι το 2021 στο καλεντάρι της Formula 1 η Σιγκαπούρη

Το μεγάλο λιμάνι της Ανατολής θα φιλοξενεί για άλλα τέσσερα χρόνια Grand Prix της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παρά την αντίθετη φημολογία των προηγούμενων μηνών, το Grand Prix Σιγκαπούρης θα παραμείνει στο πρόγραμμα του μαγικού κόσμου της Formula 1 για άλλα τέσσερα χρόνια.

Η νέα συμφωνία που αφορά μέχρι και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021, επιτεύχθηκε ανάμεσα στους promoters του αγώνα στο μεγάλο λιμάνι της Ανατολής, του Συμβουλίου Τουρισμού της Σιγκαπούρης και των νέων ιδιοκτητών των εμπορικών δικαιωμάτων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της Liberty Media.

«Ο αγώνας της Σιγκαπούρης είναι από τους πλέον δημοφιλείς στο καλεντάρι και γι’ αυτό χαιρόμαστε που θα παραμείνει σε αυτό. Ήταν ο πρώτος νυχτερινός αγώνας στην ιστορία του σπορ και αποτελεί έναν από τους συναρπαστικότερους της σεζόν, λαμβάνοντας χώρα στο εντυπωσιακό σκηνικό της Μαρίνα Μπέι», είπε σχετικά ο CEO της F1, Chase Carey.

O αγώνας στο ασιατικό λιμάνι έκανε πρεμιέρα το 2008 και σύμφωνα με τους διοργανωτές, σημειώνει κάθε χρόνο άνοδο στις πωλήσεις εισιτηρίων. Φέτος νικητής στη μήκους 5.065 μέτρων που φωτίζεται από 1600 προβολείς, αναδείχθηκε ο Lewis Hamilton, εκμεταλλευόμενος την τριπλή σύγκρουση των Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen και Max Verstappen στην εκκίνηση.

PHOTO CREDITS: redbullcontentpool.com


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ