FORMULA 1

Λεκλέρ για το φιάσκο στη Στυρία: "Αφήσαμε πίσω τη σύγκρουση"

Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco attends drivers news conference at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, Hungary, Thursday, July 16, 2020. The Hungarian Formula One Grand Prix race will take place on Sunday. (FIA Pool via AP)
Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco attends drivers news conference at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, Hungary, Thursday, July 16, 2020. The Hungarian Formula One Grand Prix race will take place on Sunday. (FIA Pool via AP) FIA POOL VIA AP

Ο Σαρλ Λεκλέρ ρωτήθηκε για πρώτη φορά για τη σύγκρουση που είχε με τον Σεμπάστιαν Φέτελ στην Αυστρία και έσπευσε να ρίξει τους τόνους.

Η σύγκρουση του Σαρλ Λεκλέρ με τον Σεμπάστιαν Φέτελ στιγμάτισε τις προσπάθειες της Ferrari στο Grand Prix της Στυρίας, πριν από πέντε μέρες. Το λάθος του πρώτου έφερε τη σύγκρουση των δύο οδηγών και -εν συνεχεία- την εγκατάλειψή τους, με τον κύριο υπεύθυνο του συμβάντος να το παίρνει (άμεσα) πάνω του μέσω Twitter.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στη διάρκεια των δηλώσεων των οδηγών εν όψει του Grand Prix της Ουγγαρίας, ο Σαρλ Λεκλέρ ρωτήθηκε για το κλίμα εντός της Ferrari και τις σχέσεις του με τον ομόσταβλό του, για να απαντήσει πως " νομίζω ότι το έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας (σ.σ.: την σύγκρουση). Αμέσως πήγα στον Σεμπάστιαν για να μιλήσουμε, να απολογηθώ και να του ζητήσω συγγνώμη. Νομίζω ότι το δέχθηκε. Τώρα όμως, όλο αυτό είναι παρελθόν. Είμαι επικεντρωμένος στην κούρσα που έρχεται, με στόχο να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Πλέον, το μυαλό και η προσοχή όλων είναι σε αυτά που έρχονται στην Ουγγαρία, με τον Σαρλ Λεκλέρ και τη Ferrari να κυνηγούν την εξιλέωση μετά το... φιάσκο του Grand Prix της Στυρίας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ