FORMULA 1

Lauda: "Δεν είναι στη λίστα μας ο Alonso"

Lauda: "Δεν είναι στη λίστα μας ο Alonso"

Ο Αυστριακός αντιπρόεδρος της Mercedes AMG, Niki Lauda, προσπαθεί να βάλει από νωρίς τέλος στις φήμες σχετικά με τον Fernando Alonso.

Στο τέλος της σεζόν που διανύουμε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του Fernando Alonso με τη McLaren ολοκληρώνεται. Προφανώς το τι θα κάνει ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, αποτελεί το μεγαλύτερο ερώτημα ενόψει 2018 και ήδη ακούγονται πολλά σχετικά.

Παρότι αν φύγει από την ιστορική βρετανική ομάδα, ως πιθανότερος προορισμός του φέρεται να είναι η Renault, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ονειρεύονται να τον δουν στη Mercedes. Σε μία εκρηκτική επανένωση με τον Lewis Hamilton.

Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Και ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes AMG, Niki Lauda, προσπάθησε σε δηλώσεις του να βάλει από νωρίς τέλος σε αυτό το κεφάλαιο της silly season.

"Σίγουρα δεν είναι στη λίστα μας. Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με τους Hamilton και Bottas", είπε ο Αυστριακός.

Ωστόσο, επειδή η καλύτερη ιστορία, αυτή που θα συζητηθεί περισσότερο, δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει βάση, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε μαεστρικά ένα "παράθυρο" για το μέλλον σε ότι αφορά στον 35χρονο Alonso…

"Όμως όπως λέει ο συνεργάτης μου Toto Wolff (σ.σ. ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes), ποτέ μη λες ποτέ", είπε αινιγματικά στο planetf1.com ο Lauda.

Βέβαια όσο και να ήθελε το κοινό έναν τέτοιο εμφύλιο, η γερμανική εταιρεία θα έπρεπε να διαχειριστεί δύο τεράστια εγώ που είχαν συγκρουστεί το 2007 κάτω από τη στέγη της McLaren ενώ ο Alonso αμείβεται από τη βρετανική ομάδα με το αστρονομικό ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών ετησίως.

Αν και μεταξύ μας, αν από το να μάχεται μάταια για βαθμούς, του δώσει κάποιος μονοθέσιο ικανό να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο, μπορεί να τρέξει και τσάμπα!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ