FORMULA 1

Kvyat: "Ήταν ένα λάθος πρωτάρη"

Kvyat: "Ήταν ένα λάθος πρωτάρη"

Ο Daniil Kvyat ζήτησε συγγνώμη από τη Red Bull και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος πρωτάρη. (VIDEO)

Μπορεί το ατύχημα του να πάγωσε όλους όσους το παρακολούθησαν, αλλά ο Daniil Kvyat προχώρησε σε μία σπάνια δήλωση. Ο Ρώσος οδηγός της Red Bull ανέλαβε την ευθύνη για το ατύχημα που είχε τονίζοντας ότι ήταν καθαρά δικό του το λάθος.

Για την ακρίβεια αποκάλυψε πως πάτησαν οι τροχοί του στο γρασίδι κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί εκτός πίστας στη Suzuka.

“Ήταν ένα λάθος πρωτάρη. Οι δυο τροχοί πάτησαν στο γρασίδι, δεν υπήρχε χώρος διαφυγής και ήταν λογικό να γίνει ότι έγινε. Πρέπει να πω ότι δείχνει πολύ άσχημο ατύχημα. Λυπάμαι για την ομάδα. Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες και αυτό το ατύχημα τους επιβαρύνει με επιπλέον εργασία. Τους ζητώ συγνώμη”, ανέφερε ο Ρώσος οδηγός.

Από την πλευρά τους πάντως οι άνθρωποι της ομάδας δεν έδειξαν να υπολογίζουν στη ζημιά που έπαθε το μονοθέσιο, αλλά στο γεγονός ότι ο Kvyat είναι καλά. “To βασικό είναι ότι ο Daniil είναι καλά”, δήλωσε από την πλευρά του, εμφανώς ανακουφισμένος, ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner για να προσθέσει πως η ομάδα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή σασί στο μονοθέσιο του Kvyat εφόσον αυτό χρειαστεί.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Προσοχή! Πλαστά δελτία ΚΤΕΟ μεταχειρισμένων οχημάτων

2,8 εκ. οχήματα με το παράνομο λογισμικό κυκλοφορούν στη Γερμανία!

Η... επικίνδυνη αποστολή του νέου CEO της VW

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ