FORMULA 1

Ξανά στην εντατική ο Νίκι Λάουντα

Honorary president of Mercedes Niki Lauda looks on  during the qualifying session prior to the Formula One Grand Prix, at the Red Bull Ring in Spielberg, southern Austria, Saturday, July 2, 2016. (AP Photo/Ronald Zak,Pool)
Honorary president of Mercedes Niki Lauda looks on during the qualifying session prior to the Formula One Grand Prix, at the Red Bull Ring in Spielberg, southern Austria, Saturday, July 2, 2016. (AP Photo/Ronald Zak,Pool) AP

Ο Νίκι Λάουντα μπήκε ξανά σε νοσοκομείο της Βιέννης καθώς διαγνώστηκε με βαριάς μορφής γρίπη, εισήχθη για προληπτικούς λόγους στην εντατική, ωστόσο η κατάστασή του δεν χαρακτηρίζεται ανησυχητική.

Τα προβλήματα υγείας συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Νίκι Λάουντα. Ο θρυλικός πρώην πιλότος της Formula 1 και μη εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes έγινε γνωστό πως στις πρώτες ημέρες του έτους εισήχθη στο νοσοκομείο της Βιέννης.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ήταν με το σταγονόμετρο και τελικά κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (07/01) έγινε γνωστό πως οι γιατροί επέλεξαν να τον βάλουν στην εντατική.

"Υπήρχε κρούσμα γρίπης στην οικογένεια, κρίθηκε λοιπόν σκόπιμο να βρεθεί κοντά μας και στην μονάδα εντατικής θεραπείας ώστε να σιγουρευτούμε πως δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο" ανέφερε η λυτή ενημέρωση από την πλευρά του νοσοκομείου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτή η εξέλιξη είναι για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Νίκι Λάουντα είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνευμόνων. Ο βασικός λόγος που ο 69χρονος Αυστριακός υπεβλήθη στη συγκεκριμένη επέμβαση ήταν πως οι πνεύμονές του είχαν επιβαρυνθεί από σπάνια νόσο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την 1η Αυγούστου συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από το ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του Νίκι Λάουντα. Θυμηθείτε την απίστευτη ιστορία πίσω από εκείνο το ατύχημα όπως την είχε καταγράψει η Γιώτα Κουνάλη.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ