Ξανά στην εντατική ο Νίκι Λάουντα

Ο Νίκι Λάουντα μπήκε ξανά σε νοσοκομείο της Βιέννης καθώς διαγνώστηκε με βαριάς μορφής γρίπη, εισήχθη για προληπτικούς λόγους στην εντατική, ωστόσο η κατάστασή του δεν χαρακτηρίζεται ανησυχητική.

Τα προβλήματα υγείας συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Νίκι Λάουντα. Ο θρυλικός πρώην πιλότος της Formula 1 και μη εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes έγινε γνωστό πως στις πρώτες ημέρες του έτους εισήχθη στο νοσοκομείο της Βιέννης.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ήταν με το σταγονόμετρο και τελικά κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (07/01) έγινε γνωστό πως οι γιατροί επέλεξαν να τον βάλουν στην εντατική.

"Υπήρχε κρούσμα γρίπης στην οικογένεια, κρίθηκε λοιπόν σκόπιμο να βρεθεί κοντά μας και στην μονάδα εντατικής θεραπείας ώστε να σιγουρευτούμε πως δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο" ανέφερε η λυτή ενημέρωση από την πλευρά του νοσοκομείου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτή η εξέλιξη είναι για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Νίκι Λάουντα είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνευμόνων. Ο βασικός λόγος που ο 69χρονος Αυστριακός υπεβλήθη στη συγκεκριμένη επέμβαση ήταν πως οι πνεύμονές του είχαν επιβαρυνθεί από σπάνια νόσο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την 1η Αυγούστου συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από το ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του Νίκι Λάουντα. Θυμηθείτε την απίστευτη ιστορία πίσω από εκείνο το ατύχημα όπως την είχε καταγράψει η Γιώτα Κουνάλη.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

HIGHLIGHTS