FORMULA 1

Κινδυνεύει ξανά ο Kvyat

Κινδυνεύει ξανά ο Kvyat

Το μέλλον του Ρώσου οδηγού, Daniil Kvyat, στη Scuderia Toro Rosso, αλλά και τη Formula 1 φαντάζει δυσοίωνο. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη.

Μπορεί ο Daniil Kvyat να επιστρέφει στο τιμόνι της STR12 μετά από απουσία δύο αγώνων (Μαλαισία, Ιαπωνία) όπου αντικαταστάθηκε από τον Pierre Gasly, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα κλείσει τη σεζόν στη Scuderia Toro Rosso! Κι αυτό διότι έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως η επιστροφή του αφορά μόνο στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ώστιν του Τέξας.

Το σενάριο έχει ως εξής. Με τον Pierre Gasly να χάνει μόνο τον αγώνα στο Circuit of the Americas διότι διεκδικεί τις ίδιες ημέρες τον τίτλο στη Super Formula, η ιταλική ομάδα δίνει μετά από πολλά χρόνια αναμονής την ευκαιρία για ντεμπούτο στη Formula 1 στον πάλαι ποτέ δοκιμαστή της Brendon Hartley.

Κινδυνεύει ξανά ο Kvyat

O πρωταθλητής του 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) αλλά και νικητής φέτος στον 24ωρο αγώνα του Μαν, φέρεται να δίνει «εξετάσεις» στον δέκατο έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Και είναι πολύ πιθανό, αν τα πάει καλά στην παρθενική του εμφάνιση στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να παραμείνει στην ομάδα της Φαένζα και για τους επόμενους τρεις αγώνες σε Μεξικό, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι!

Όλα αυτά ενώ η Scuderia Toro Rosso αξιολογεί όλους τους διαθέσιμους οδηγούς ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, όπου θυμίζουμε ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, με τη συνεργασία με τη Honda για την παροχή υβριδικών μηχανών.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ