FORMULA 1

Κάνει πλάκα στους αγωνοδίκες ο Verstappen

Λίγο μετά τη νίκη του στο Grand Prix του Μεξικού ο Ολλανδός, Max Verstappen είχε όρεξη για αστεία μιλώντας στη μεικτή ζώνη.

Από την απογοήτευση της εκ των υστέρων τιμωρίας και την απώλεια του βάθρου στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στον απόλυτο θρίαμβο στο Μεξικό. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα ο Max Verstappen έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή αλλά στις στιγμές των πανηγυρισμών για την τρίτη νίκη της καριέρας του, δεν παρέλειψε να ρίξει τη "μπηχτή" του.

Στο Τέξας οι αγωνοδίκες του επέβαλλαν ποινή πέντε δευτερολέπτων γιατί στην προσπάθεια να περάσει τον Kimi Raikkonen πάτησε και με τους τέσσερις τροχούς εκτός αγωνιστικής διαδρομής. Έκτοτε ακούστηκαν πολλά, γράφτηκαν ακόμα περισσότερα. Ο Verstappen έδωσε την απάντησή του εντός πίστας αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ατάκα του μιλώντας στη μεικτή ζώνη του Autodromo Hermanos Rodriguez.

"Είχα μεγάλη διαφορά στο τέλος, σκέφτηκα να κόψω μία στροφή για να πάρω ποινή πέντε δευτερολέπτων για να το κάνω πιο ενδιαφέρον", είπε χαμογελώντας, σπεύδοντας να διευκρινίσει πως κάνει χιούμορ.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Photo credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ