FORMULA 1

Joylon Palmer, o αντί-Grosjean στη Lotus!

SUZUKA, JAPAN - SEPTEMBER 25:  Jolyon Palmer of Great Britain and Lotus walks int he paddock during practice for the Formula One Grand Prix of Japan at Suzuka Circuit on September 25, 2015 in Suzuka.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
SUZUKA, JAPAN - SEPTEMBER 25: Jolyon Palmer of Great Britain and Lotus walks int he paddock during practice for the Formula One Grand Prix of Japan at Suzuka Circuit on September 25, 2015 in Suzuka. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

O Jolyon Palmer είναι ο εκλεκτός της Lotus -που λίαν συντόμως θα γίνει Renault- για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Romain Grosjean.

O Jolyon Palmer είναι ο εκλεκτός της Lotus -που λίαν συντόμως θα γίνει Renault- για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Romain Grosjean, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην νεοσύστατη Haas.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο 24χρονος Βρετανός που φέτος εκτελεί χρέη δοκιμαστή/3ου οδηγού της ομάδας, αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην κατηγορία GP2 το 2014. Είναι γιος του παλιού πιλότου της F1, Jonathan Palmer που πήρε μέρος σε 83 GP από το 1983 έως και το 1989 αγωνιζόμενος με τις RAM, Zakspeed, Tyrrell και Williams για ένα GP.

Προφανώς και είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι του χρόνου στην F1. H Lotus μου έδωσε μια τρομερή ευκαιρία φέτος και τους ευχαριστώ που με βοήθησαν στο να φτάσω σε ένα επίπεδο τέτοιο ώστε να με εμπιστευτούν. Φέτος έμαθα πολλά πράγματα ως τρίτος οδηγός και ανυπομονώ να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν ώστε να μπορέσω να κάνω πράξη αυτά που έμαθα”, δήλωσε ο νεαρός οδηγός.

Ο Palmer θα είναι ο τρίτος Βρετανός που θα βρίσκεται στο γκριντ της F1 του χρόνου μετά τους Lewis Hamilton - Jenson Button.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ομάδας, Gerard Lopez είπε: “ Είδαμε τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο του Joylon φέτος καθώς επίσης και τον τρόπο που προσέγγισε τον ρόλο του. Είναι πραγματικά μια δημοφιλής επιλογή στην ομάδα μας. Εκτός του ότι έχει εξαιρετικό μέλλον μπροστά του ως πιλότος, ο Joylon είναι ευφυής και αποτελεί περιζήτητο περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα”. Αξίζει αυτήν την ευκαιρία και όλοι στο Enstone περιμένουν με ενθουσιασμό να δουν τι μπορεί να πετύχει του χρόνου”.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Πόλεμος στη Sepang - επίθεση Rossi σε Marquez! (UPD)

GP Μαλαισίας - FP1 & FP2: Ιδανικό ξεκίνημα για Lorenzo

Κανείς δεν ξεχνά τον Marco Simoncelli...

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ