FORMULA 1

Ισπανική υποχώρηση από Sainz

Ισπανική υποχώρηση από Sainz

Μετά την κόντρα και τις εντάσεις, ο Ισπανός Carlos Sainz Jr προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με τη διοίκηση της Red Bull.

Πάνε μερικές μόνο εβδομάδες από το ξέσπασμα του Carlos Sainz που προκάλεσε αρκετούς τριγμούς στη σχέση του με τη Red Bull. Ο Ισπανός στράφηκε στα media «κουρασμένος» από το γεγονός πως δύσκολα θα βρει άμεσα θέση στην πρώτη ομάδα- κι αυτό διότι η προοπτική να μείνει για μία ακόμα σεζόν στη Scuderia Toro Rosso δεν φαντάζει δελεαστική.

Άλλωστε βρίσκεται ήδη στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα της Φαένζα που κακά τα ψέματα, έχει περιορισμένους στόχους. Αυτό το… έπνιγε, γι’ αυτό ξέσπασε και ζυγίζοντας ίσως τις αντιδράσεις των μεγάλων κεφαλιών στη οικογένεια της Red Bull, άλλαξε τροπάριο. Τώρα, αντί να προειδοποιεί πως θα φύγει, τονίζει πως προορισμός της καρδιάς του θα ήταν μόνο η RBR.

« Έχω τη γνώμη μου και την είπα. Ίσως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω διαφορετικές λέξεις για να εκφράσω ότι ένιωθα. Δεν απολάμβανα να βλέπω τους Helmut Marko και Christian Horner να τίθενται απέναντί μου αλλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν μερικές φορές στη Formula 1. Όμως το θέμα έχει λήξει, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει τίποτα πέραν φιλοδοξίας.

Και κάποιες φορές, αυτή σε ωθεί στο να λες πράματα χωρίς να σκέφτεσαι πολύ. Όμως έτσι είμαι εγώ. Έχω στόχους! Και ο ένας και μοναδικός για εμένα αυτή τη στιγμή, είναι να τρέξω για την πρώτη ομάδα της Red Bull. Αυτό θέλω και το έχω ήδη πει 100 φορές. Αν μία απάντηση που έδωσα εν θερμώ έγινε θέμα… εκτός ελέγχου, είναι απλά σημάδι των καιρών», είπε ο Sainz Jr στο formula1.com.

O Ισπανός έχει επτά τερματισμούς στους πρώτους έντεκα αγώνες του 2017, με καλύτερο πλασάρισμα την έκτη θέση στο Grand Prix του Μονακό. Έχει στο ενεργητικό του 35 πόντους και είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ