FORMULA 1

High Five για τη Renault στη Βαρκελώνη

Renault driver Carlos Sainz of Spain drives his car during the first practice session at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Friday, March 23, 2018. The first race of the 2018 seasons is on Sunday. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Renault driver Carlos Sainz of Spain drives his car during the first practice session at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Friday, March 23, 2018. The first race of the 2018 seasons is on Sunday. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake) AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Η αντίστροφη μέτρηση για το 5ο γκραν πρι της χρονιάς της Φόρμουλα 1, έχει ξεκινήσει. Στο Μον Μελό θα γίνουν τα δύο σετ των ελεύθερων δοκιμών και η Renault πηγαίνει με τον αριθμό 5 να τη συνοδεύει και ειδικά τον έναν της οδηγό, τον Κάρλος Σάινθ τζούνιορ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 5ο γκραν πρι της χρονιάς της Φόρμουλα 1, έχει ξεκινήσει. Σήμερα (11/5), στο Μον Μελό της Βαρκελώνης θα γίνουν τα δύο σετ των ελεύθερων δοκιμών και η Renault πηγαίνει στον αγώνα με τον αριθμό 5 να τη συνοδεύει και ειδικά τον έναν της οδηγό, τον Κάρλος Σάινθ τζούνιορ.

Η Renault, με την επιστροφή της –σε πλήρη εμπλοκή- στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1, ακολουθεί ένα πλάνο αναδιοργάνωσης ώστε να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.

Με κύριο στόχο για την αρχή της χρονιάς την καλύτερη δυνατή αξιοπιστία της μονάδας ισχύος, η Renault R.S. 18, στον 5ο αγώνα της χρονιάς θα παρουσιαστεί με ορισμένες βελτιώσεις τόσο στον τομέα της αεροδυναμικής, όσο και του κινητήρα. Στόχος να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και η σταθερή συγκομιδή βαθμών.

Εκτός από αυτό, ο αριθμός 5 εμφανίζεται αρκετά συχνά στα σχετικά στατιστικά στοιχεία.

Η Renault Sport Formula One Team έρχεται στον 5ο αγώνα της χρονιάς, ενώ βρίσκεται στην 5η θέση στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών.

Ο αριθμός του μονοθεσίου του Κάρλος Σάινθ είναι το 55.

Στον προηγούμενο αγώνα στο Μπακού, ο Κάρλος Σάινθ πέτυχε την καλύτερη επίδοση της ομάδας κατακτώντας την 5η θέση.

Στο αγώνα της προηγούμενης χρονιάς, ο Κάρλος Σάινθ κέρδισε 5 θέσεις εκκινώντας από την 12η θέση και τερματίζοντας τελικά στην 7η.

Κατά μέσο όρο ο Κάρλος Σάινθ στην καριέρα του στην Formula 1 κατακτά 5 πόντους ανά αγώνα στο GP της Ισπανίας.

Στο 55% του γύρου τα μονοθέσια οδηγούνται με πλήρη ισχύ.

Το fun club του Κάρλος Σάινθ βρίσκεται στην στροφή 5 της πίστας…

www.driveandtravel.gr

AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ