FORMULA 1

Hartley αντί Kvyat στο Μεξικό

Hartley αντί Kvyat στο Μεξικό

Η Scuderia Toro Rosso αφήνει ξανά στον πάγκο τον Ρώσο οδηγό δίνοντας κι άλλη ευκαιρία στον Νεοζηλανδό

Οι "μαγικές καρέκλες" στη Scuderia Toro Rosso συνεχίζονται, έτσι για μία ακόμα φορά αλλάζει το οδηγικό της δίδυμο ενόψει του Grand Prix που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο Μεξικό! Ο Pierre Gasly επιστρέφει, όμως στο πλευρό του θα έχει τον Brendon Hartley καθώς ο Daniil Kvyat θα κάτσει ξανά στον… πάγκο!

Η πρώτη αλλαγή ήρθε σε Μαλαισία και Ιαπωνία όπου ο Kvyat παραχώρησε τη θέση του στον ταλαντούχο Gasly που είναι και φαβορί για μία θέση στην ιταλική ομάδα το 2018. Ο Γάλλος απουσίαζε από τον αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς βρισκόταν στην Ιαπωνία με σκοπό να διεκδικήσει τον τίτλο στη Super Formula, πράγμα που δεν συνέβη καθώς ο αγώνας αυτός ματαιώθηκε.

Όμως κενό ήταν και το άλλο κόκπιτ της Toro Rosso καθώς ο Carlos Sainz μεταπήδησε στην εργοστασιακή ομάδα της Renault F1! Έτσι η ομάδα της Φαένζα επανέφερε τον Kvyat και έδωσε στον Hartley την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Formula 1. Ο 27χρονος ήταν 13ος στον πρώτο του αγώνα με μονοθέσιο μετά από πέντε χρόνια (!) ενώ ο Ρώσος συμπλήρωσε τη βαθμολογούμενη δεκάδα.

Όμως στο Μεξικό ο Gasly επιστρέφει και η Red Bull αποφάσισε να συνεχίσει την αξιολόγηση του Hartley ενόψει της επόμενης σεζόν. Έτσι αυτοί οι δύο θα οδηγήσουν τις STR12, με τον Kvyat να μπαίνει ξανά στο ψυγείο! Μπερδευτήκατε; Αν ναι, όχι άδικα…

Photo credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ