FORMULA 1

Hamilton: "Είμαι εδώ για να κερδίσω"

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car during qualifying for the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Rick Rycroft)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car during qualifying for the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton, δίνει απαντήσεις στους επικριτές του, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

Η επιλογή του Lewis Hamilton να σνομπάρει το διήμερο F1 Show στους δρόμους του Λονδίνου για να κάνει σύντομες διακοπές στην Ελλάδα και τη Μύκονο, σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς.

Το γεγονός ότι προτίμησε την παρέα της Winnie Harlow στη Ψαρρού από το να προσφέρει θέαμα σε χιλιάδες θαυμαστές του, έφερε επικριτικά σχόλια που όμως βρήκαν απάντηση στο πλαίσιο του βρετανικού Grand Prix.

Ο οδηγός της Mercedes ήταν σαρωτικός, πήρε την 67pole position της καριέρας του ενώ στον αγώνα πανηγύρισε την τέταρτη φετινή του νίκη, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο από τη στιγμή που έσβησαν τα κόκκινα φώτα, μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Επιτυχία την οποία γιόρτασε υπέρ το δέον με το κοινό του. Όταν μετά την ολοκλήρωση του… πάρτι στο σιρκουί του Νορθάμπτονσαϊρ ρωτήθηκε σχετικά, ο Βρετανός είπε όσα είχε στο μυαλό του.

«Δεν είμαι εδώ για να διασκεδάζω και να συμμετέχω σε event, είμαι εδώ για να κερδίσω το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι αρκετά τυχερός να γνωρίζω τι είναι σωστό για μένα. Ξέρω πώς να προετοιμάζω τον εαυτό μου για κάθε πρόκληση. Αλλιώς δεν θα είχα τις pole που έχω, δεν θα είχα τις νίκες που έχω. Προπονούμαι μόνος μου και ξέρω τι πρέπει να κάνω για να είμαι έτοιμος. Το απέδειξα στο Silverstone. Είμαι χαρούμενος για όλο τον αρνητισμό που υπήρχε πριν το αγωνιστικό τριήμερο, έδωσα απάντηση με τον τρόπο που απέδωσα», είπε ο Hamilton στο Sky Sports.

Με την επίτευξη του πέμπτου «Grand Slam» στην καριέρα του στη Formula 1, o Βρετανός μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Sebastian Vettel, στον μόλις ένα βαθμό!

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Rick Rycroft)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ