FORMULA 1

Η Red Bull ταράζει τα νερά και θέλει πίσω τον Σεμπάστιαν Φέτελ

Η Red Bull ταράζει τα νερά και θέλει πίσω τον Σεμπάστιαν Φέτελ
@CALLO ALBANESE

Τι κι αν έχει διαψεύσει κάθε πιθανή κι απίθανη φήμη, η Red Bull φέρεται έτοιμη να βάλει ξανά στην αγκαλιά της τον Σεμπάστιαν Φέτελ που "φλέρταρε" τις τελευταίες μέρες με την Aston Martin για το 2021.

Μέχρι πριν από μερικές μέρες οι παράγοντές της -και ειδικά ο Κρίστιαν Χόρνερ- διέψευδαν κατηγορηματικά κάθε φήμη περί πιθανής συμφωνίας με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Τώρα, μία μέρα πριν από τον τρίτο αγώνα του 2020 στην πίστα Ουγκαρόρινγκ της Βουδαπέστης, το Autosprint της Corriere dello Sport υποστηρίζει πως ο ιδιοκτήτης της Red Bull άναψε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Γερμανό οδηγό τον οποίο θέλει από το 2021 η Aston Martin (η νυν Racing Point που αλλάζει σελίδα στην ιστορία της).

" Για το 2021 ο Φέτελ δεν έχει συμβόλαιο, όμως οι δρόμοι του είναι δύο: H Aston Martin ή μια καταπληκτική επιστροφή στη Red Bull. Μέχρι πριν από επτά μέρες ο Γερμανός έδειχνε να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Formula 1, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει μια φήμη που λέει πως ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτζ, άναψε το πράσινο φως για να γυρίσει ο Σεμπ στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Μια ομάδα που θέλει να έχει δύο οδηγούς στο ίδιο, υψηλό επίπεδο" αναφέρεται στο δημοσίευμα , το οποίο εξηγεί ότι ο Μάτεσιτζ έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Χέλμουτ Μάρκο ώστε να μη χαθεί περισσότερος χρόνος.

Φαίνεται, λοιπόν, πως παρά τις διαψεύσεις δεν ήταν τυχαίο το συναπάντημα του ιδιοκτήτη της Red Bull με τον Φέτελ στη διάρκεια του δεύτερου Grand Prix της σεζόν, την περασμένη εβδομάδα. Σε περίπτωση που προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτός που θα... πληρώσει το μάρμαρο θα είναι ο νεαρός εξαιρετικά ταλαντούχος Άλεξ Άλμπον.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ