FORMULA 1

Η "πτήση" του Φέτελ προς την pole position (VIDEO)

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the qualifying session at the Hockenheimring racetrack in Hockenheim, Germany, Saturday, July 21, 2018. The German Formula One Grand Prix will be held on Sunday, July 22, 2018. (AP Photo/Jens Meyer)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the qualifying session at the Hockenheimring racetrack in Hockenheim, Germany, Saturday, July 21, 2018. The German Formula One Grand Prix will be held on Sunday, July 22, 2018. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Δείτε σε video την εντυπωσιακή προσπάθεια του Σεμπάστιαν Φέτελ η οποία του χάρισε την pole position στο Grand Prix της Γερμανίας.

Από την pole position για πρώτη φορά από το 2010 θα εκκινήσει στο Grand Prix της Γερμανίας ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari πραγματοποίησε έναν εντυπωσιακό γύρο και με 1.11.212 θα ξεκινήσει τον αγώνα του από την πρώτη θέση.

Ο Βάλτερι Μπότας απείλησε με αξιώσεις τον Φέτελ, αλλά στην τελευταία του προσπάθεια ο Γερμανός της Scuderia ήταν ανίκητος και πήρε την πολ ποζίσιον με διαφορά δύο δεκάτων από τον Φινλανδό της Mercedes.

Δείτε το εντυπωσιακό in car video της F1 από την προσπάθεια του Φέτελ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ