Η Formula 1 απέκτησε νέο σήμα

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Formula 1 προχώρησαν σε αλλαγή και της ταυτότητάς της.

Η νέα εποχή του μαγικού κόσμου της Formula 1 υπό την ιδιοκτησία των εμπορικών δικαιωμάτων από τη Liberty Media, απέκτησε πλέον και… σφραγίδα! Λίγο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι που αποτέλεσε τον εικοστό και τελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, προβλήθηκε ένα εντυπωσιακό video στο οποίο αποκαλύφθηκε και το νέο σήμα του σπορ. Είναι η πρώτη αλλαγή του από το 1994.

"Σίγουρα κάθε μεγάλη αλλαγή φέρνει ανάμεικτες αντιδράσεις. Εμείς θέλαμε να φέρουμε νέα ενέργεια στο σπορ. Έχουμε πολλά πλάνα για το μέλλον, πολλά που θέλουμε να κάνουμε. Θεωρούμε πως αυτό το νέο σήμα εστιάζει στο πόσο συναρπαστικό είναι το σπορ. Γενικά δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη Formula 1. Θέλουμε να την εκμοντερνίσουμε, να προσφέρουμε ενέργεια σε αυτό το σπουδαίο σπορ. Θεωρούμε πως μπορούμε να το βελτιώσουμε και να βρούμε τρόπους να εμπλακεί το κοινό περισσότερο από το παρελθόν", είπε χαρακτηριστικά στο Sky Sports ο Πρόεδρος της F1, Chase Carey.

Υπέρ της αλλαγής τάχθηκε και η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού (FIA), δια στόματος του προέδρου της, Jean Todt. Δείτε το στο video που ακολουθεί.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24