Η Ferrari δεν θα καταθέσει έφεση για τον Φέτελ

Η Ferrari αποφάσισε να μην κυνηγήσει τελικά την υποθεση με την ποινή των πέντε δευτερολέπτων στον Σεμπάστιαν Φέτελ στο GP του Καναδά και δεν καταθέτει έφεση.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τερμάτισε πρώτος στο GP του Καναδά, όμως η νίκη πήγε στον Λιούις Χάμιλτον και αυτό γιατι ο Γερμανός πιλότος της Ferrari τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων και δεν κατάφερε να τερματίσει σε χρόνο μεγαλύτερο από τον Βρετανό, ώστε να κρατήσει την πρώτη θέση.

Οι αντιδράσεις από την πλευρά του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Red Bull ήταν ακραίες, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και η ιταλική ομάδα ήταν έτοιμη να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση, προκειμένου να δικαιωθεί.

Εντέλει, φαίνεται πως η Ferrari θα κάνει πίσω και δεν θα καταθέσει έφεση. Ο επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, έστειλε επιστολή στη FIA και ενημέρωσε ότι η υπόθεση δεν θα έχει συνεχεια και ως εκ τούτου η νίκη πηγαίνει στον πιλότο της Mercedes.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

HIGHLIGHTS