H αποκάλυψη του πάτερ Georg για τη συνάντηση με τον Σουμάχερ το 2016

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται σε κώμα εδώ και πέντε χρόνια όμως η οικογένειά του είναι πάντα στο πλευρό του και αυτό το διαβεβαίωσε άνθρωπος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που είδε από κοντά τον πρώην πρωταθλητή της F1 το 2016. Διαβάσε λεπτομέρειες.

Μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Μεριμπέλ στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι εδώ και πέντε χρόνια σε κώμα, όμως "τίποτα δεν έχει αλλάξει πάνω του παρά μόνο ότι φαίνεται πιο γεμάτος".

Αυτό εξομολογήθηκε ο πατέρας Georg Gänswein, αρχιεπίσκοπος στο Βατικάνο και ένας από τους λίγους που μπόρεσε να επισκεφτεί τον επτά φορές πρωταθλητή στη F1 αυτά τα πέντε χρόνια που δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα το 2016, με τον στενό φίλο τόσο του Πάπα Φραγκίσκου όσο και του Πάπα Βενέδικτου του 16ου να κρατάει μυστικό για αρκετό καιρό εκείνο το ραντεβού από σεβασμό στη γυναίκα του "Σούμι", Κορίνα και στα παιδιά του.

"Μίλησα πρώτα με τη σύζυγό του και έπειτα με την μητέρα του, έπειτα μία νοσοκόμα τον μετέφερε στο καθιστικό. Τους είπα ότι ήμουν ένας παλιός οπαδός του και πως με γοήτευε ο τρόπος με τον οποίο οδηγούσε ο Μίκαελ.

Ακολούθως, κάθισα μπροστα του, τον ακούμπησα με τα δύο χέρια, τον κοίταξα και του έκανα το σημάδι του σταυρού με τον αντίχειρά του στο μέτωπο.

Το πρόσωπό του είναι όπως όλοι το γνωρίζουμε, μόνο που ήταν λίγο πιο γεμάτο", τόνισε ο πάτερ Georg Gänswein στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό "Bunte" αναφορικά με τα όσα είδε στη βίλα του Μίκαελ Σουμάχερ στη Γενεύη, και πρόσθεσε για το κλίμα που επικρατούσε.

"Αισθανόταν την αγάπη των ανθρώπων γύρω του οι οποίοι τον φροντίζουν (σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι γύρω στους 15 γιατρούς και νοσοκόμες) και χάρη στο Θεό τον κρατούν μακριά από την υπερβολική περιέργεια του κόσμου.

Ένας άρρωστος άνθρωπος έχει ανάγκη από διακριτικότητα και κατανόηση. Η οικογένεια λειτουργεί ως μία προστατευτική φωλιά που είναι απολύτως απαραίτητη για τον Μίκαελ. Είναι σημαντικό να τους αισθάνεται δίπλα του.

Η γυναίκα του είναι η ψυχή της οικογένειας και προφανώς συμπεριλαμβάνω τον Μίκαελ και την οικογένειά του στις προσευχές μου, ειδικά σε αυτή τη χριστουγενιάτικη περίοδο (σ.σ. στις 3 Ιανουαρίου 2019 ο Γερμανός πρώην πιλότος θα κλείσει τα 50 του χρόνια). Τα Χριστούγεννα είναι ο εορτασμός της γέννησης του Χριστού, η μετεμψύχωση της θεϊκής αγάπης".

Ο Σουμάχερ κάνει κατάθεση καρδιάς, σε αδημοσίευτη συνέντευξη πριν το σοβαρό ατύχημά του!

Το συγκινητικό γράμμα της Κορίνα Σουμάχερ για τον σύζυγό της  

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.