FORMULA 1

GP Ιαπωνίας - FP2: Ο Kvyat τον καλύτερο χρόνο της ημέρας

GP Ιαπωνίας - FP2: Ο Kvyat τον καλύτερο χρόνο της ημέρας

Ο Daniil Kvyat συνέχισε την καλή παράδοση που έχει στη Suzuka, κάνοντας τον ταχύτερο γύρο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, έστω και υπό βροχή

Βροχερό ήταν το σκηνικό και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Suzuka. Οι δοκιμές ξεκίνησαν σε ένα οδόστρωμα που στέγνωνε με γοργούς ρυθμούς επιτρέποντας στους πιλότους να κάνουν κάποιους γύρους με intermediates, όχι για πολύ όμως μιας και οι ουρανοί άνοιξαν και πάλι με αποτέλεσμα να περιοριστεί η δραστηριότητα στην πίστα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FP2

Τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (1:48.277) τον σημείωσε ο Daniil Kvyat με την Red Bull που έχει παράδοση καλών αποτελεσμάτων στη Suzuka τα τελευταία χρόνια.

Ο χρόνος του Ρώσου σημειώθηκε με τα λάστιχα για ενδιάμεσες συνθήκες και ήταν κατά 23 χιλιοστά ταχύτερος του Nico Rosberg που ακολούθησε στη δεύτερη θέση. Τρίτος, μισό δευτερόλεπτο πιο αργός, ήταν ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος και νικητής του περσινού αγώνα στην Ιαπωνία, Lewis Hamilton.

Στην τέταρτη θέση πλασαρίστηκε ο Daniel Ricciardo αφήνοντας πίσω του τις Ferrari των Sebastian Vettel - Kimi Raikkonen. Το βρεγμένο οδόστρωμα προκάλεσε αρκετές εξόδους χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποιο ατύχημα.

Ο μόνος πιλότος που δε μπόρεσε να πραγματοποιήσει ούτε γύρο σε αυτό το session ήταν ο Valtteri Bottas. Ο Φινλανδός έμεινε καθηλωμένος στο γκαράζ της Williams καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα στο μονοθέσιό του.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

GP Ιαπωνίας - FP1: Ταχύτερος υπό βροχή ο Sainz Jr.

Στο Ακρόπολις με Skoda Fabia R5 ο Αθανασούλας

Ξετυλίγοντας το κουβάρι του σκανδάλου της VW

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ