Γιατί τιμωρήθηκε ο Verstappen

Η ποινή που στέρησε την παρουσία του Max Verstappen στο βάθρο ήταν το θέμα συζήτησης μετά το Grand Prix των ΗΠΑ.

Για μία ακόμα φορά στον μαγικό κόσμο της Formula 1, όσα συναρπαστικά συνέβησαν εντός πίστας έχασαν μέρος της λάμψης τους καθώς όλοι συζητούν τι έγινε εκτός αυτής και συγκεκριμένα την απόφαση των αγωνοδικών να τιμωρήσουν τον Max Verstappen. Ο Ολλανδός τερμάτισε τρίτος στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αλλά έλαβε ποινή 5 δευτερολέπτων στον τελικό του χρόνο, πράγμα που τον έριξε τέταρτο, πίσω από τον Kimi Raikkonen.

Όμως τι συνέβη και προέκυψε αυτή η ποινή που εξόργισε τον Ολλανδό και τη Red Bull Racing. Στον τελευταίο γύρο ο 20χρονος "επιτέθηκε" στη Ferrari του "Iceman", την οποία και πέρασε από την εσωτερική της στροφής 17. Ωστόσο το έκανα έχοντας και τους τέσσερις τροχούς εκτός πίστας, με αποτέλεσμα οι αγωνοδίκες, το πάνελ των οποίων αποτελούσαν οι Garry Connelly, Radovan Novak και Mika Salo, να κρίνουν πως απέκτησε παράνομα πλεονέκτημα.

Δείτε την επίμαχη φάση από κάθε οπτική γωνία…

 

Σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, η ποινή είναι σωστή. Όμως αυτό που τονίζει η πλευρά των "ταύρων" είναι πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε κατά κόρων φέτος στο Τέξας, χωρίς όμως οι αγωνοδίκες να δείξουν την ίδια ευαισθησία.

Photo Credits: redbullcontentpool.com

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24