FORMULA 1

FP1 & FP2: Ο Hamilton τον πρώτο λόγο

Großer Preis von Brasilien 2016, Freitag
Großer Preis von Brasilien 2016, Freitag DAIMLER AG

Με το Lewis Hamilton να σημειώνει τους ταχύτερους χρόνους ολοκληρώθηκαν τα ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα του Interlagos.

O Lewis Hamilton που κυνηγά την πρώτη του νίκη στο Interlagos ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στην πίστα του Sao Paulo.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο Βρετανός τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής σημείωσε τον καλύτερο χρόνο και στα δύο 90λεπτα sessions, με την πρωϊνή του επίδοση -1:11.895- που σημειώθηκε με την μαλακή γόμα της Pirelli, να είναι και η καλύτερη της ημέρας.

- ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FP1

- ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ FP2

Στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών σημειώθηκαν καλύτεροι χρόνοι απ’ ότι το απόγευμα, με τον Max Verstappen, με την Red Bull, να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση όντας κάτι λιγότερο από ένα δέκατο πιο αργός από τον Hamilton.

Τρίτος ήταν ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος και νικητής του αγώνα τα δύο προηγούμενα χρόνια, Nico Rosberg, με τον Daniel Ricciardo να συμπληρώνει την πρώτη τετράδα. Τρίτη δύναμη των δοκιμών της Παρασκευής ήταν η Williams, με τον Valtteri Bottas και τον Felipe Massa που θέλει να δώσει την καλύτερη δυνατή παράσταση μπροστά στους συμπατριώτες του στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στη Formula 1.

Πιο πίσω συναντάμε τους Sebastian Vettel - Kimi Raikkonen της Ferrari, οι οποίοι δεν χρησιμοποίησαν το πρωί τη μαλακή γόμα, αλλά το έπραξαν το απόγευμα χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να κινηθούν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς ρυθμούς.

Το highlight της ημέρας ανήκει στον Fernando Alonso που λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στο ERS του μονοθεσίου του κατά το FP2 το πάρκαρε σε μια άκρη και αντί να επιστρέψει στο γκαράζ της McLaren προτίμησε να μείνει στο σημείο αναλαμβάνοντας καθήκοντα κάμερα μαν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Η φοβερή μεταμφίεση του Hamilton και η σχέση του με τη Serena Williams
2 Ο Perez τα "έσπασε" με χορηγό λόγω Trump!
Δεύτερο "matchball" για Rosberg στο Interlagos (γράφημα)
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ