FORMULA 1

Φοβερό video της McLaren: "Ετσι θα είναι η Formula 1 το 2050"

Φοβερό video της McLaren: "Ετσι θα είναι η Formula 1 το 2050"

Πως θα είναι τα μονοθέσια της Formula 1 το 2050; Πως θα είναι τα σιρκουί του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ; Η McLaren δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube ένα πραγματικά συναρπαστικό VIDEO.

Η McLaren Applied Technologies είναι μια βρετανική τεχνολογική εταιρεία που συνεργάζεται με τις περισσότερες ομάδες της Formula 1. Ιδρύθηκε από τον θρυλικό Ρον Ντένις, που το 2014 έδωσε τη σκυτάλη στον Ίαν Ρόουντς για να την βοηθήσει εκείνος να μεγαλώσει και να πετύχει σπουδαία deals με κορυφαίους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Τώρα, η McLaren Applied Technologies πήγε αρκετά βήματα προς τα εμπρός και αποκάλυψε τις σκέψεις της για το πως θα είναι η Formula 1 σε 31 χρόνια από τώρα, το 2050 δηλαδή!

Σε ένα εξάλεπτο video που δημοσιεύθηκε στο κανάλι της McLaren στο YouTube με τίτλο "Το Μελλοντικό Grand Prix", η McLaren Applied Technologies παρουσίασε τα μελλοντικά μονοθέσια που όπως θα δείτε δεν είναι απλά εντυπωσιακά, δεν είναι απλά φουτουριστικά, αλλά βγαλμένα από υπερπαραγωγές του Hollywood και video games. Ταυτόχρονα παρουσίασε και τα νέα σιρκουί, που θα έχουν ανηφόρες, κατηφόρες, στροφές με μεγάλες καμπύλες και χώρους για το κοινό που θα ζει πραγματικά εκπληκτικές εμπειρίες και όχι μόνο από τις κλασικές εξέδρες που όλοι γνωρίζουμε.

Απολαύστε το συναρπαστικό video της McLaren:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ