FORMULA 1

Formula 1: Χωρίς το Χόκενχαϊμ το φετινό πρόγραμμα

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherland's crosses the finish line to win the German Formula One Grand Prix at the Hockenheimring racetrack in Hockenheim, Germany, Sunday, July 28, 2019. (Epa pool photo Via AP/Suki Sulejmanovic)
Red Bull driver Max Verstappen of the Netherland's crosses the finish line to win the German Formula One Grand Prix at the Hockenheimring racetrack in Hockenheim, Germany, Sunday, July 28, 2019. (Epa pool photo Via AP/Suki Sulejmanovic) AP

Δεν θα βρίσκεται τελικά στο φετινό καλεντάρι της Formula 1 το Χόκενχαϊμ, αφού οι άνθρωποι της γερμανικής πίστας αποκάλυψαν ότι αποσύρθηκαν από τις συνομιλίες με την Liberty Media.

Η Formula 1 ψάχνει να γεμίσει το καλεντάρι της, με την πίστα του Μουγκέλο, της Πορτιμάο να προστίθενται στο πρόγραμμα, ενώ συζητήσεις πραγματοποιούνται και με την Ίμολα. Πάντως από τις διαπραγματεύσεις με την Liberty Media αποσύρθηκε η πίστα του Χόκενχαϊμ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Χόκενχαϊμ δεν μπορούσαν να εγγυηθούν ότι θα επιτραπεί σε φιλάθλους να βρεθούν στις κερκίδες, με την Formula 1 να σχεδιάζει να επιτρέψει στους πρώτους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες τον οδηγών στο Grand Prix της Ρωσίας.

Ο διευθυντής του Χόκενχαϊμ, Γιορν Τέσκε, δήλωσε στο motorsport.com γι' αυτή την απόφαση: "Στην περίπτωση ενός πιθανού αγώνα τον Οκτώβρη, δεν θεωρούμε ότι είναι πιθανό να φιλοξενηθούν παραπάνω από 500 φίλαθλοι. Από οικονομικής άποψης, αυτό μας κάνει λιγότερο ελκυστικούς για την Formula 1 από άλλες πίστες, όπου θα τους επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Formula 1: Δημιούργησε νέο παράρτημα ανάπτυξης απόδοσης η Ferrari
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ