FORMULA 1

Formula 1: Το Netflix θα κάνει ντοκιμαντέρ για τον Άιρτον Σένα

Gilbert Tourte/AP
FILE - In this May 31, 1992 file photo, Brazil's pilot Ayrton Senna gives a thumbs up after he won the Monaco Formula One Grand Prix. Italy's Imola circuit is planning to honor the three-time F1 champion on the 20th anniversary of his death. Senna died on May 1, 1994 in an accident while racing in Imola. GILBERT TOURTE/AP

Το Netflix συνεχίζει να επενδύει σε αθλητικές παραγωγές, έχοντας στα σκαριά τη δημιουργία ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων για τον Άιρτον Σένα.

Τα τελευταία χρόνια, το Netflix έχει παρουσιάσει πολλές σπουδαίες δουλειές με έμφαση στον αθλητικό κόσμο. Το " The Last Dance" ήταν το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς ο κόσμος αγκαλιάζει τέτοιου είδους δουλειές, ενώ εσχάτως μεγάλο ντόρο προκάλεσε το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του Νικολάς Ανελκά.

Δεδομένης της επιτυχίας που είχε επίσης το "Formula 1: Οδηγός επιβίωσης" με θέμα το πώς κύλησαν οι δύο τελευταίες χρονιές στη Formula 1, το Netflix επενδύει ξανά στο κορυφαίο προϊόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως έγινε γνωστό, βραζιλιανική εταιρεία παραγωγής θα συνεργαστεί με την κορυφαία τηλεοπτική πλατφόρμα για να παρουσιάσει τη ζωή και την τεράστια καριέρα του Άιρτον Σένα.

AP Photo/Neokazu Oinuma

Μέσα από ένα μίνι ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων θα αποκαλυφθούν άγνωστες πτυχές της ζωής του άλλοτε οδηγού της Formula 1, αλλά και σημεία - κλειδιά της τεράστιας καριέρας του. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο σε δύο γλώσσες (πορτογαλικά και αγγλικά) και θα παρουσιαστεί το 2022.

TAGS FORMULA 1 ΑΙΡΤΟΝ ΣΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ