FORMULA 1

Formula 1: Το μεσαίο δάχτυλο του Φερστάπεν στον Ρικάρντο

Formula 1: Το μεσαίο δάχτυλο του Φερστάπεν στον Ρικάρντο

Κάποτε αντίπαλοι, πλέον φίλοι, ο Μαξ Φερστάπεν κι ο Ντάνιελ Ρικάρντο δεν σταματούν να πειράζουν ο ένας τον άλλο. Αυτό έκαναν και στο Σπα, αμέσως μετά από το φινάλε των κατατακτήριων δοκιμών (VIDEO).

Συνυπήρξαν στη Red Bull, μέχρι ο Ντάνιελ Ρικάρντο να αποφασίσει ότι δεν μπορούσε να ζει στη σκιά του Μαξ Φερστάπεν. Η σχέση τους πέρασε από διάφορα στάδια, πλέον όμως οι δύο οδηγοί δεν ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο οπότε όλα μοιάζουν όμορφα μεταξύ τους. Και είναι.

Το απόγευμα του Σαββάτου (29/8) ο νεαρός Ολλανδός της Red Bull έκανε έναν εξαιρετικό γύρο στις κατατακτήριες του βελγικού Grand Prix και έγραψε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας τον έμπειρο Αυστραλό στην τέταρτη θέση.

Αμέσως μετά από το τέλος της διαδικασίας και ενώ ο Φερστάπεν έβγαινε από το αυτοκίνητό του στο pit lane, έκανε την χαρακτηριστική χειρονομία με το υψωμένο μεσαίο δάχτυλο στον Ρικάρντο, ο οποίος φυσικά γελούσε καθώς είναι ο πρώτος που δεν σταματά να πειράζει τους πάντες σε κάθε πίστα, σε κάθε αγώνα και σε κάθε διαδικασία.

Δείτε τον Αυστραλό να μιλάει γι' αυτή τη στιγμή:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ