FORMULA 1

Formula 1: Το εντυπωσιακό contrast στο γεμάτο/άδειο Σπα σε δυο φωτογραφίες

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands steers his car during the 70th Anniversary Formula One Grand Prix at the Silverstone circuit, Silverstone, England, Sunday, Aug. 9, 2020. (Andrew Boyers, Pool via AP)
Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands steers his car during the 70th Anniversary Formula One Grand Prix at the Silverstone circuit, Silverstone, England, Sunday, Aug. 9, 2020. (Andrew Boyers, Pool via AP) AP

Πόσο διαφορετικό είναι ένα γεμάτο σιρκουί σε σχέση με τα άδεια που βλέπουμε φέτος στη Formula 1 εξαιτίας της πανδημίας; Δύο εικόνες του Μαξ Φερστάπεν από το Σπα, δίνουν την απάντηση (PHOTOS).

Η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει πατήσει φρένο. Συνεχίζει να καλπάζει σχεδόν σε κάθε γωνιά του κόσμου, με τη Formula 1 να έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα και να συνεχίσει το πρωτάθλημα του 2020 σε πίστες χωρίς κοινό. Το τριήμερο που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή περιλαμβάνει το βελγικό Grand Prix, με τον φωτογράφο Florent Gooden να δείχνει σε δύο εικόνες πόσο διαφορετικό είναι ένα σιρκουί όταν έχει κόσμο κι όταν οι θύρες του είναι κλειστές.

Ο φωτογράφος χρησιμοποίησε μια περσινή και μια φετινή στιγμή του Μαξ Φερστάπεν της Red Bull στη μεγάλη ευθεία του σιρκουί (Kemmel Straight), με τις διαφορές να είναι εντυπωσιακές και να μη χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση.

Formula 1: Το εντυπωσιακό contrast στο γεμάτο/άδειο Σπα σε δυο φωτογραφίες


Formula 1: Το εντυπωσιακό contrast στο γεμάτο/άδειο Σπα σε δυο φωτογραφίες

Photo credits: Florent Gooden/DDPI images

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ