FORMULA 1

Formula 1: Τέλος ο Αριβαμπένε από τη Ferrari

Ferrari Team Principal Mauricio Arrivabene, is pictured in the pits during the qualifying session of the F1 Mexico Grand Prix, at the Hermanos Rodriguez racetrack in Mexico City, Saturday, Oct. 27, 2018. (Alfredo Estrella/Pool via AP)
Ferrari Team Principal Mauricio Arrivabene, is pictured in the pits during the qualifying session of the F1 Mexico Grand Prix, at the Hermanos Rodriguez racetrack in Mexico City, Saturday, Oct. 27, 2018. (Alfredo Estrella/Pool via AP) ALFREDO ESTRELLA/POOL VIA AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία η Ferrari θα βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και τη θέση του θα αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής, Ματία Μπινότο.

Με μία μεγάλη είδηση για τον κόσμο της Formula 1 φαίνεται ότι ξεκινά το 2019. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport η διοίκηση της Ferrari έχει αποφασίσει να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε.

Εδώ και μία τετραετία ο Αριβαμπένε ήταν το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος της Scuderia χωρίς όμως να καταφέρει να την οδηγήσει σε κάποιον τίτλο.

Ακόμα και την περσινή χρονιά κατά την οποία η Ferrari έδειξε να είναι ανταγωνιστική απέναντι στη Mercedes υπήρξαν πολλά λάθη στο κομμάτι της στρατηγικής στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Στη θέση του αναμένεται να ανέβει ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Ματία Μπινότο.

Ο Ιταλός βρίσκεται στην ιταλική ομάδα από το 1995 και πέρσι υπήρξαν πολλές φορές που ήρθε σε κόντρα με τον Αριβαμπένε.

Photo credits: Alfredo Estrella/Pool via AP

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ