FORMULA 1

Formula 1: Στόχος η παρουσία θεατών από τον Σεπτέμβριο

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands, right, and Mclaren driver Carlos Sainz of Spain, left, steer their cars during the third practice session for the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, Hungary, Saturday, July 18, 2020. The Hungarian F1 Grand Prix will be held on Sunday. (Leonhard Foeger/Pool via AP)
Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands, right, and Mclaren driver Carlos Sainz of Spain, left, steer their cars during the third practice session for the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, Hungary, Saturday, July 18, 2020. The Hungarian F1 Grand Prix will be held on Sunday. (Leonhard Foeger/Pool via AP) AP

Η Formula 1 επιθυμεί την παρουσία θεατών στα Grand Prix από τον Σεπτέμβριο, με το Μουγκέλο να είναι η πρώτη πίστα που πιθανότατα θα μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο.

Οι μέχρι τώρα αγώνες της Formula 1 έχουν διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Ωστόσο, αυτό δεν αναμένεται να συνεχιστεί, αφού η διοργανώτρια Αρχή στοχεύει την φιλοξενία κόσμου από τον Σεπτέμβριο.

Ο αγώνας της Μόντσα θα μπορούσε να ήταν ο πρώτος που θα γινόταν με την παρουσία κόσμου, όμως οι διοργανωτές αποφάσισαν το αντίθετο. "Το ιταλικό Grand Prix στην Μόντσα στις 4-6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών" ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της πίστας.

Έτσι, λοιπόν το Grand Prix της Τοσκάνης στο Μουγκέλο είναι ο πρώτος αγώνας που θα μπορούσε να γίνει με κόσμο. Όμως, ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, ενώ η τελική απόφαση βρίσκεται στην δικαιοδοσία της τοπικής κυβέρνησης. Το πιθανότερο είναι να φιλοξενηθούν μόνο Ιταλοί θεατές. Μάλιστα, παρόμοιο μοντέλο μπορεί να ακολουθηθεί και σε άλλους αγώνες.

Πάντως, εισιτήρια για το Grand Prix της Ρωσίας βρίσκονται ήδη προς πώληση (4-6 Σεπτεμβρίου), ενώ οι διοργανωτές του Πορτιμάο στοχεύουν την παρουσία στις κερκίδες 50.000 θεατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Formula 1: Επίσημα αγώνες σε Νίρμπουργκρινγκ, Ίμολα και Πορτιμάο
Formula 1: Χωρίς το Χόκενχαϊμ το φετινό πρόγραμμα
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ