FORMULA 1

Formula 1: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Φλάβιο Μπριατόρε

Renault team boss Flavio Briatore looks on during the second timed practice session for the Brazilian Formula One Grand Prix at the Interlagos circuit in Sao Paulo, Friday, Oct. 31, 2008. The race will be held on Sunday, Nov. 2.   (AP Photo/Oliver Multhaup)
Renault team boss Flavio Briatore looks on during the second timed practice session for the Brazilian Formula One Grand Prix at the Interlagos circuit in Sao Paulo, Friday, Oct. 31, 2008. The race will be held on Sunday, Nov. 2. (AP Photo/Oliver Multhaup) AP PHOTO/OLIVER MULTHAUP

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Φλάβιο Μπριατόρε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μιλάνο λόγω κορονοϊού. Συναντήθηκε πριν από μερικές ημέρες με τον Σίνια Μιχάιλοβιτς.

Σε νοσοκομείο του Μιλάνο νοσηλεύεται από τη Δευτέρας 24 Αυγούστου ο Φλάβριο Μπριατόρε, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Το άλλοτε αφεντικό της Benetton και της Renault στη Formula 1 διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από μερικές ημέρες και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Σαν Ραφαέλε, με την "Espresso" της Ιταλίας να επισημαίνει πως η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά δεν κρίνεται -προς το παρόν τουλάχιστον- απαραίτητη η μεταφορά του σε ΜΕΘ.

Ο Φλάβιο Μπριατόρε είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των κορυφαίων κλαμπ της γειτονικής χώρας, στο Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας. Αυτό στο οποίο περίπου εξήντα (60) εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα το κλείσιμό του για λόγους ασφαλείας. Όπως αναφέρουν μάλιστα στην Ιταλία, την ίδια περίοδο ο 70χρονος επιχειρηματίας συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα επίδειξης μαζί με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Επί σειράς ετών, ο Φλάβιο Μπριατόρε ήταν εκ των κορυφαίων παραγόντων της Formula 1, όντας στην κεφαλή ομάδων όπως η Benetton και η Renault (εισήχθη στη Formula 1 το 2000, εξαγοράζοντας την πρώτη). Σε αυτό το διάστημα συνεργάστηκε μάλιστα με τον Μίκαελ Σουμάχερ και τον Φερνάντο Αλόνσο, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση τεσσάρων παγκόσμιων πρωταθλημάτων. Υποχρεώθηκε όμως να αποχωρήσει από την δράση του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε περί στημένων αγώνων, στο οποίο ήταν μπλεγμένος.

AP Photo/Oliver Multhaup

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ