FORMULA 1

Formula 1: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Χούλκενμπεργκ, έκανε τον ένατο χρόνο στο FP1

Racing Point driver Nico Hulkenberg of Germany steers his car during the first free practice at the Silverstone racetrack, Silverstone, England, Friday, July 31, 2020. The British Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (AP Photo/Frank Augstein, Pool)
Racing Point driver Nico Hulkenberg of Germany steers his car during the first free practice at the Silverstone racetrack, Silverstone, England, Friday, July 31, 2020. The British Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (AP Photo/Frank Augstein, Pool) AP

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ γύρισε στη Formula 1, έστω και προσωρινά, για να γράψει τον ένατο ταχύτερο γύρο στο πρώτο practice session του Grand Prix στο Σίλβερστοουν (PHOTO).

Μπήκε για πρώτη φορά στο μονοθέσιο της Racing Point ( αντικαθιστά τον Σέρτζιο Πέρεζ που προσβλήθηκε από κορονοϊό ) όταν το πρώτο practice session του Grand Prix στο Σίλβερστοουν είχε ξεκινήσει. Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ είναι ο "πιλότος" με το ρεκόρ των περισσότερων αγώνων στη Formula 1 δίχως πόντιουμ, είναι όμως ένας αξιόλογος οδηγός και το απέδειξε σε μια τουλάχιστον ζόρικη κατάσταση για εκείνον και για την προσωρινή του ομάδα.

Ο Γερμανός έγραψε τον ένατο ταχύτερο χρόνο (1:28:592) και ήταν μόλις 1.2 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον πρώτο Μαξ Φερστάπεν που πάτησε με άνεση στην κορυφη. Τον Ολλανδό ακολούθησε ο Λούις Χάμιλτον, με τον Λανς Στρολ στην τρίτη θέση και τους Άλμπον - Λεκλέρκ να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Το FP2 θα διεξαχθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Formula 1: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Χούλκενμπεργκ, έκανε τον ένατο χρόνο στο FP1
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ