FORMULA 1

Formula 1: Ο Κάρλος Σάινθ αντικαθιστά τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari

McLaren driver Carlos Sainz of Spain waves as he poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft)
McLaren driver Carlos Sainz of Spain waves as he poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft) AP PHOTOS

Θέμα ωρών θεωρείται η ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στη Ferrari και τον Κάρλος Σάινθ, με τον νεαρό Ισπανό να αντικαθιστά τον Σεμπάστιαν Φέτελ που θα αποχωρήσει στο τέλος του 2020 από τη Scuderia.

Λίγες ώρες μετά από την επισημοποίηση του διαζυγίου ανάμεσα στη Ferrari και τον Σεμπάστιαν Φέτελ , η Scuderia βρήκε τον αντικαταστάτη του 33χρονου Γερμανού. Σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά media, οι Ιταλοί βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Κάρλος Σάινθ τζούνιορ και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση της συμφωνίας τους μαζί του μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Ο 25χρονος Ισπανός έχει 102 συμμετοχές στη Formula 1 με τις Toro Rosso, Renault και McLaren, από το 2015 έως σήμερα, ενώ έχει συγκεντρώσει 267 βαθμούς με καλύτερη θέση σε πρωτάθλημα να είναι η έκτη που κατέκτησε το 2019. Είναι ο γιος του θρύλου του WRC, Κάρλος Σάινθ, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς του grid και θεωρείται ο ιδανικός για να λειτουργήσει ως το νούμερο 2 στη Ferrari δίπλα στον 22χρονο Σαρλ Λεκλέρκ. Γι' αυτό και προτιμήθηκε από τον πιο έμπειρο Ντάνιελ Ρικάρντο που συνεχίζει στη Renault.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ