FORMULA 1

Formula 1: Ο Φέτελ προσπάθησε να αγνοήσει τον team principal της Ferrari

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany looks at his results after the second free practice at the Formula One Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain, Friday, March 29, 2019. The Bahrain Formula One Grand Prix will take place on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany looks at his results after the second free practice at the Formula One Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain, Friday, March 29, 2019. The Bahrain Formula One Grand Prix will take place on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η επικοινωνία του Ματία Μπινότο με τον Σεμπάστιαν Φέτελ στο φινάλε του Grand Prix στο Σίλβερστοουν έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στη Ferrari για τον Γερμανό (VIDEO).

Δέκατος στις κατατακτήριες δοκιμές, δέκατος και στον αγώνα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν θα θέλει να θυμάται όσα έγιναν στο τέταρτο Grand Prix της χρονιάς . Το Σίλβερστοουν δεν του φέρθηκε "γλυκά", η Ferrari συνέχισε να τον απογοητεύει και στο φινάλε ήταν φανερό πως ο Γερμανός πολυπρωταθλητής είχε "αδειάσει". Όταν ο team principal της Scuderia, Ματία Μπινότο, προσπάθησε να τον ενθαρρύνει εν όψει του back-to-back αγώνα που θα ακολουθήσει στη θρυλική αγγλική πίστα, ο Φέτελ τον αγνόησε και τελικά "αναγκάστηκε" να απαντήσει όταν ακούστηκε το "radio check" για να καταλάβουν οι μηχανικοί της ομάδας αν λειτουργούσε ο ασύρματος ή αν ο οδηγός τους δεν είχε απλά όρεξη για να ασχοληθεί μαζί τους.

" Γεια σου Σεμπ, είμαι ο Ματία. Ξέρουμε ότι ήταν ένα δύσκολο διήμερο, όμως σε μια εβδομάδα θα είμαστε και πάλι εδώ. Θα τα πάμε καλύτερα" είπε ο Μπινότο, με τον Φέτελ να τον αγνοεί για αρκετά δευτερόλεπτα και τελικά να πιέζεται για να απαντήσει: " Ναι, δουλεύει ο ασύρματος. Ναι, ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Δεν είχα καμία αυτοπεποίθηση με αυτό το μονοθέσιο. Βασικά το ίδιο συνέβη και στις κατατακτήριες, πάλευα από γύρο σε γύρο. Δοκίμασα πολλά, τίποτα όμως δεν λειτούργησε σωστά. Συγχαρητήρια στον Τσαρλς για την τρίτη θέση και στα παιδιά για το καλό pit-stop".

Θυμίζουμε πως στο τέλος της χρονιάς ο Φέτελ θα αποχωρήσει από τη Ferrari, με τη Racing Point (που θα μετονομαστεί σε Aston Martin) να είναι ο πιθανότερος προορισμός του. Μετά από τέσσερις αγώνες ο Γερμανός είναι 13ος στην κατάταξη οδηγών, με μόλις 10 πόντους.

Δείτε το σχετικό video:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ