FORMULA 1

Formula 1: Επέστρεψε με δοκιμαστικά η Mercedes

Formula 1: Επέστρεψε με δοκιμαστικά η Mercedes

H Mercedes πραγματοποίησε δοκιμαστικά στο Σίλβερστοουν προκειμένου να ελεγχθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19 με τον Βαλτέρι Μπότας να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Η Formula 1 ετοιμάζεται για την έναρξη της νέα σεζόν καθώς στις 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Grand Prix της Αυστρίας. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Mercedes επέστρεψε στη δράση καθώς την Τρίτη (9/6) έκανε δοκιμαστικά στο Σίλβερστοουν.

Μετά από τρεις μήνες λοιπόν τα Ασημένια Βέλη έτρεξαν με αυτοκίνητο του 2018 χωρίς φετινά εξαρτήματα και δοκιμαστικά ελαστικά της Pirelli. Ο λόγος των τεστ είναι η εφαρμογή των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά του COVID-19. Την Τρίτη πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο Βαλτέρι Μπότας, ενώ την Τετάρτη (10/6) στην πίστα θα βρεθεί ο Λιούις Χάμιλτον.

"Τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα τρέξουμε τους επόμενους μήνες. Είναι ένα σταθερό ευρωπαϊκό πρόγραμμα και όλοι στην Mercedes είναι χαρούμενοι γιατί θα επιστρέψουμε στους αγώνες. Αγαπάμε τον ανταγωνισμό και μας έλειψε αυτό" δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Τότο Βολφ στο "Sky F1".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ