FORMULA 1

Formula 1: Δημιούργησε νέο παράρτημα ανάπτυξης απόδοσης η Ferrari

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the qualifying session for the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, Hungary, Saturday, July 18, 2020. The Hungarian F1 Grand Prix will be held on Sunday. (Darko Bandic/Pool)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the qualifying session for the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring racetrack in Mogyorod, Hungary, Saturday, July 18, 2020. The Hungarian F1 Grand Prix will be held on Sunday. (Darko Bandic/Pool) AP

H Ferrari ανακοίνωσε ότι προχωράει στην αναδιάρθρωση του τεχνικού της τμήματος με τη δημιουργία ενός νέου παραρτήματος για την ανάτπυξη της απόδοσης του μονοθεσίου.

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για την Ferrari στην Formula 1. Η Scuderia, έπειτα από τρία Grand Prix βρίσκεται στην πέμπτη θέση πίσω από Mercedes, Red Bull, McLaren και Racing Point. Στον τελευταίο αγώνα, αυτόν της Ουγγαρίας, ο Φέτελ τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ ο Λεκλέρ εκτός ζώνης πόντων στην 11η.

Ως εκ τούτου, η Ferrari προχωράει σε αλλαγές στο τεχνικό της τμήμα με στόχο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Συγκεκριμένα η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε ότι κάνει αναδιάρθρωση του τεχνικού της τμήματος, ενώ δημιουργεί ένα νέο παράρτημα ανάπτυξης της απόδοσης, με επικεφαλής τον Ενρίκο Καρντίλε.

Κάπως έτσι επιθυμεί να καταστήσει πιο αποτελεσματική την ανάπτυξη της επιδόσεων της ομάδας με την δημιουργία ενός διοικητικού μοντέλου το οποίο είναι πιο απλό και παρέχει στον επικεφαλής κάθε τμήματος τις απαραίτητες δυνατότητες για να επιτυγχάνει τους σκοπούς του.

"Όπως έχει γίνει γνωστό πριν από λίγες μέρες, κάνουμε αλλαγές στην τεχνική πλευρά του οργανισμού έτσι ώστε να επιταχύνουμε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του αυτοκινήτου. Απαιτήθηκε αλλαγή κατεύθυνσης για τον καθορισμό σαφών γραμμών ευθύνης και διαδικασιών εργασίας επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την πίστη της εταιρείας στην ομάδα των τεχνικών" ανέφερε ο αργηχός της ομάδας Ματία Μπινότο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξέσπασμα του Χάμιλτον για τους οδηγούς της Formula 1
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ