FORMULA 1

Φόρμουλα 1: Virtual αγώνες αντί επίσημων γκραν πρι με τη συμμετοχή οδηγών

Φόρμουλα 1: Virtual αγώνες αντί επίσημων γκραν πρι με τη συμμετοχή οδηγών

Με virtual αγώνες θα κυλήσει η σεζόν στη Φόρμουλα 1, μέχρι την εκκίνησή της, με την μετάδοσή τους να είναι ελεύθερη και αρκετούς οδηγούς να συμμετέχουν σε αυτό το project.

Οι επτά πρώτοι αγώνες της σεζόν στη Φόρμουλα 1 αναβλήθηκαν , ένας από αυτούς ακυρώθηκε οριστικά (Μονακό) καθώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του, ουδείς γνωρίζει αν η χρονιά θα εκκινήσει στις αρχές Ιουνίου στο Μπακού και όλα βρίσκονται στον αέρα. Η FIA παρακολουθεί τις εξελίξεις με την εξάπλωση του κορονοϊού και κάνει υπομονή, το ίδιο συμβαίνει και με τις ομάδες, προς το παρόν όμως οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες μια νέα εμπειρία.

Τη θέση των γκραν πρι του Μπαχρέιν, του Βιετνάμ, της Κίνας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και του Μονακό θα πάρουν virrtual αγώνες στους οποίους μάλιστα θα συμμετάσχουν και κάποιοι από τους οδηγούς του πρωταθλήματος. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι το 50% των πραγματικών γκραν πρι, με τους κανονισμούς να είναι κοινοί για να υπάρξει ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το setup των αυτοκινήτων θα είναι ίδιο, ενώ θα υπάρχουν και κατατακτήριες δοκιμές.

Η FIA θα προσφέρει αυτούς τους virtual αγώνες στο κανάλι της στο YouTube, στη σελίδα της στο Facebook και στον λογαριασμό της στο Twitch.

Πηγή: Formula1.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ