FORMULA 1

Φόρμουλα 1: Το Σίλβερστοουν έριξε στο τραπέζι μια τρελή ιδέα

Φόρμουλα 1: Το Σίλβερστοουν έριξε στο τραπέζι μια τρελή ιδέα

Να φιλοξενήσει περισσότερους από έναν αγώνες θέλει το Σίλβερστοουν, που θα προτείνει το ένα από αυτά τα Grand Prix να διεξαχθεί με αντίστροφη φορά!

Επτά αγώνες της φετινής σεζόν (που δεν έχει ακόμη εκκινήσει) έχουν αναβληθεί, εκείνος του Μόντε Κάρλο ακυρώθηκε οριστικά και προς το παρόν ουδείς μπόρεί να εκτιμήσει/μαντέψει σε ποια χώρα, σε ποια πόλη και σε πια πίστα θα σβήσουν για πρώτη φορά τα φώτα της Φόρμουλα 1 . Καναδάς και Ηνωμένω Βασίλειο δεν έχουν αποφασίσει αν θα διοργανώσουν τους αγώνες σε Μόντρεαλ και Σίλβερστοουν, με τους παράγοντες του αγγλικού σιρκουί να ενημερώνουν τη FIA ότι μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα από ένα Grand Prix μαζί με μια μάλλον τρελή ιδέα.

Οι άνθρωποι του Σίλβερστοουν πρότειναν ο ένας αγώνας να γίνει σε ανάποδη διαδρομή, με αντίθετη φορά από εκείνη του θρυλικού Grand Prix δηλαδή, ιδέα που σίγουρα θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες διεξοδικότερα. " Έχουμε πει ότι είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε με κάθε τρόπο για το καλύτερο αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα" είπε ο Στούαρτ Πρινγκλ, εκτελεστικός διευθυντής του Σίλβερστοουν, στο Sky Sports και πρόσθεσε: " Η πλειοψηφία των ομάδων βρίσκεται πολύ κοντά στην πίστα, οπότε θα είναι όντως εύκολο να φιλοξενήσουμε περισσότερους από έναν αγώνες. Το προσωπικό θα μπορεί να πηγαίνει στο σπίτι του και αν έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε, τότε θα είμαι πολύ ευχαριστημένος, ενθουσιασμένος θα έλεγα. Θα κάνουμε ότι μας ζητηθεί".

Ο Πρινγκλ αναφέρθηκε και στην αντίστροφη διαδρομή, λέγοντας πως: " Δεν είναι και τόσο χαζή ιδέα. Δεν έχουμε άδεια για να γίνει ο αγώνας με αντίστροφη φορά, όμως ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και θεωρώ ότι όλα βρίσκονται στο τραπέζι. Ας δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ