FORMULA 1

Φέτελ: Όλα δείχνουν επέκταση συμβολαίου με την Ferrari

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car out of a curve during a qualifying session at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, just outside Barcelona, Spain, Saturday, May 11, 2019. The Spanish F1 Grand Prix race will be held on Sunday. (AP Photo/Joan Monfort)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car out of a curve during a qualifying session at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, just outside Barcelona, Spain, Saturday, May 11, 2019. The Spanish F1 Grand Prix race will be held on Sunday. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποκάλυψε ότι μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις για την ανανέωση του με την Ferrari πριν από την επανεναρξη της σεζόν και παράλληλα μίλησε και για τη διάρκειά της.

Πιο κοντά στην παραμονή στην Ferrari βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την αλλαγή κλίματος που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στις δηλώσεις όλων των εμπλεκομενων πλευρών το οποίο έχει αλλάξει.

Ο 32χρονος Γερμανός είναι ένας από τους πλέον έμπειρους πιλότους στην Formula 1 και η Scuderia θα ήθελε κάποιον έμπειρο στο πλευρό του Λεκλέρ.

Για αυτό ακούστηκε και το όνομα του Ντάνιελ Ρικιάρντο για την θέση. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Φέτελ όχι απλά θέλει να μείνει στην Ferrari, αλλά να το κάνει και για αρκετά χρόνια.

"Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε μία απόφαση πριν την έναρξη της χρονιάς. Βέβαια, θα πρέπει να δούμε εάν και πότε θα γίνει αυτή αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα έχουμε αγώνα πριν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο" τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη χρονική διάρκεια που θα ήεθλε να έχει το νέο του συμβόλαιο και είπε: "Θα ήθελα να είναι τέτοια που να κάνει τόσο την όμαδα, όσο και εμένα να αισθανόμαστε καλά. Μέχρι στιγμής όλα μου τα συμβόλαια ήταν διάρκειας τριών ετών. Είμαι από τους πλέον έμπειρους, αλλά δεν είμαι και τόσο μεγάλος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο ηλικίας σε αυτό".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ