FORMULA 1

Φέτελ για Ferrari: "Δεν μπορώ να εξηγήσω κάποια πράγματα για το μονοθέσιό μου"

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during a qualifying session prior to the Formula One Grand Prix at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, Spain, Saturday, Aug. 15, 2020. (Bryn Lennon, Pool via AP)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during a qualifying session prior to the Formula One Grand Prix at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, Spain, Saturday, Aug. 15, 2020. (Bryn Lennon, Pool via AP) AP

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σχολίασε πως κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με το μονοθέσιο της Ferrari αγνοώντας όλα τα αρνητικά του στοιχεία, μετά την 11η θέση των κατατακτηρίων δοκιμών.

Γι΄ακόμη μία φορά η απόδοση της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ισπανίας ήταν απογοητευτική. Ο Σαρλς Λεκλέρ τερμάτισε στην 9η θέση, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν κατάφερε να μπει στο Q3 για μόλις 0.002 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνοντας την διαδικασία στην 11η θέση.

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών, ο Γερμανός πιλότος τόνισε την απογοήτευσή του για το μονοθέσιο της Ferrari: "Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ και να αγνοήσω τα αρνητικά στοιχεία για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτά μπορώ να κάνω προς στιγμήν".

Παράπονα για το αυτοκίνητό του είχε και ο Λεκλέρ, ο οποίος παρατήρησε μειωμένη απόδοση: "Δεν είμαι ευχαριστημένος με το μονοθέσιο σήμερα. Το πρωί ήμουν, αλλά σε κάθε session το αυτοκίνητό μου έπεφτε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Formula 1: Έπεσε στη μπαριέρα ο Οκόν για να μην τρακάρει με τον Μάγκνουσεν
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ