FORMULA 1

Φέτελ: "Είναι πολύ μικρές οι διαφορές στην κορυφή"

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany looks at his results after the second free practice at the Formula One Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain, Friday, March 29, 2019. The Bahrain Formula One Grand Prix will take place on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany looks at his results after the second free practice at the Formula One Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain, Friday, March 29, 2019. The Bahrain Formula One Grand Prix will take place on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε με το μονοθέσιο της Ferrari τα οποία ελπίζει να λυθούν αρχής γενομένης από το Γκραν Πρι της Κίνας (14/4).

Έναν μικρό απολογισμό έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν στη Formula 1. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari επεσήμανε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την αίσθηση του μονοθεσίου του.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει και τις δικές του ευθύνες.

"Δεν ήμουν ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, ούτε με την αίσθηση από το μονοθέσιο, με την αίσθηση που είχα πριν τη σεζόν, στις δοκιμές. Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα, και ξέρω ότι έχουμε πολλούς αγώνες για να το αποδείξω αυτό. Είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να φέρεις πάντα το μονοθέσιο στα μέτρα σου. Πολύ σπάνια έχεις αγώνες όπου το μονοθέσιο είναι τέλειο και δεν έχεις παράπονα.

Πιστεύω πως το τεστ βοήθησε αρκετά και ήταν χρήσιμο να κάνουμε μερικούς γύρους με το μονοθέσιο, και θεωρώ πως μάθαμε κάποια πράγματα, για τη συμπεριφορά του, που ίσως δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε στη Βαρκελώνη, γιατί δεν εστιάζαμε εκεί. Η συμπεριφορά του μονοθέσιου ήταν πολύ καλή στη Βαρκελώνη, οπότε ελπίζω να έχω καλύτερο αίσθηση από το μονοθέσιο αυτό το τριήμερο" τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον αγώνα της Κίνας τόνισε: "Πήραμε τα μαθήματά μας από την Αυστραλία και θα πρέπει να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Κατανοήσαμε την αιτία του προβλήματος στο μονοθέσιο του Charles, οπότε θα είμαστε σε καλύτερη θέση και ανυπομονούμε να έχουμε ένα καλό Σ/Κ.

Πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Είναι πολύ μικρές οι διαφορές στην κορυφή, περιμένω τη Red Bull να είναι πιο κοντά εδώ από ότι στο Μπαχρέιν. Πιστεύω πως θα είναι πολύ κλειστά, επομένως θα πρέπει να βρούμε ταχύτητα από όπου μπορούμε".

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ