FORMULA 1

Φέτελ: "Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση από την Ferrari"

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany speaks during drivers news conference the at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg in Spielberg, Austria, Thursday, July 2, 2020. Austrian Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (Mark Sutton/Pool via AP)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany speaks during drivers news conference the at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg in Spielberg, Austria, Thursday, July 2, 2020. Austrian Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (Mark Sutton/Pool via AP) AP

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποκάλυψε ότι δεν του έγινε καμία πρόταση από την Ferrari για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με τις επαφές που είχαν ο Σεμπάστιαν Φέτελ και η Ferrari για την ανανέωση της συνεργασίας του. Άλλοι υποστήριξαν ότι τα χάλασαν στα χρήματα, άλλοι στη διάρκεια του συμβολαίου, ενώ υπήρξαν και αναφορές για το ρόλο που θα είχε στην ομάδα.

Ο Γερμανός οδηγός έθεσε όμως τα πράγματα κάτω από μία νέα βάση.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου απάντησε σε σχετική ερώτηση και αποκάλυψε ότι επί της ουσίας δεν του έγινε καν πρόταση. "Ήταν σίγουρα μία έκπληξη για μένα όταν με πήρε ο Ματία και μου είπε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα να συνεχίσουμε. Δεν μπήκαμε ποτέ σε συζητήσεις. Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση στο τραπέζι, οπότε δεν υπήρξε και κάποιο σημείο που να κόλλησαν οι διαπραγματεύσεις" τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του ήταν ξεκάθαρος: "Θέλω να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα και για το μέλλον μου. Θεωρώ ότι είμαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός από τη φύση μου. Έχω πετύχει αρκετά στη Formula 1. Έχω κίνητρο και θέλω να πετύχω κι άλλα. Για να το κάνω πρέπει να βρω το κατάλληλο πακέτο και τους κατάλληλους ανθρώπους οπότε αυτό είναι που ψάχνω.

Αν υπάρξει μία τέτοια ευκαιρία τότε θα είναι εύκολο, αλλά αν δεν υπάρξει μία τέτοια περίπτωση τότε πιθανότατα να κοιτάξω κάτι άλλο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ