Φέτελ: "Δεν θα χάσω και τον ύπνο μου"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ προσπαθεί να αφήσει πίσω του το σφάλμα που του κόστισε τη νίκη μέσα στην πατρίδα του Γερμανία, καθώς και το προβάδισμα στη βαθμολογία.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ προσπαθεί ήδη να αφήσει πίσω του το οδηγικό σφάλμα που του κόστισε τη νίκη μέσα στην πατρίδα του Γερμανία, καθώς και το προβάδισμα στη βαθμολογία, στον 52ο γύρο του GP στο Χόκενχαϊμ.

"Δεν πιστεύω ότι ήταν κανένα τεράστιο λάθος, αλλά είχε τεράστιο αντίκτυπο στον αγώνα μας, γιατί εγκατέλειψα", είπε ο Φέτελ, που έχασε τα φρένα και τον έλεγχο της Ferrari στη "φουρκέτα"» στην είσοδο του "Σταδίου" της πίστας, υπό βροχή.

"Παρόλα αυτά, δεν πιστεύω ότι απόψε το βράδυ θα έχω δυσκολίες να κοιμηθώ εξαιτίας αυτού που έκανα λάθος. Ήταν απογοητευτικό, διότι όλα κυλούσαν ωραία μέχρι εκείνο το σημείο. Δεν χρειαζόμασταν τη βροχή".

Και κατέληξε: "Το μονοθέσιό μας είναι δυνατό, οπότε μπορούμε να αισθανόμαστε σιγουριά όση οποιοσδήποτε άλλος. Ήταν ένα πολύ θετικό τριήμερο, απλά είχαμε μια από εκείνες τις στιγμές - δικό μου λάθος. Απολογούμαι στην ομάδα, έκαναν τα πάντα σωστά και είχα τη νίκη στα χέρια μου. Μικρό λάθος, μεγάλη απογοήτευση".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.