FORMULA 1

Φερστάπεν: "Στόχος μας να παλέψουμε για το πρωτάθλημα"

Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft)
Red Bull driver Max Verstappen of the Netherlands poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Ο Μαξ Φερστάπεν σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι πρώτος στόχος της Red Bull και του ίδιου είναι να παλέψουν για το πρωτάθλημα της Formula 1.

Οι ομάδες και οι οδηγοί της Formula 1 προετοιμάζονται για την επιστροφή στη δράση. Εκείνος που δείχνει να είναι ιδιαίτερα ανυπόμονος είναι ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull έβαλε τον πήχη ψηλά και δείχνει αποφασισμένος να σπάσει την κυριαρχία της Mercedes και του Χάμιλτον.

Αρχικά, ο 22χρονος τόνισε πως είναι ανυπόμονος για τη νέα σεζόν: "Αισθάνομαι έτοιμος. Ελπίζω τουλάχιστον να ισχύει αυτό μετά από τόσο μεγάλη διακοπή. Είναι συναρπαστικό που θα αρχίσουμε ξανά".

Στη συνέχεια αποκάλυψε τους υψηλούς στόχους που έχει τόσο ο ίδιος όσο και η Red Bull για το νέο πρωτάθλημα. "Σαν ομάδα, οι φιλοδοξίες μας είναι να κερδίζουμε. Θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Όλοι μας έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να δω που βρισκόμαστε τελικά" δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ