FORMULA 1

Ferrari: Πάνε στον Καναδά με βάρκα την ελπίδα

Ferrari: Πάνε στον Καναδά με βάρκα την ελπίδα
@CALLO ALBANESE

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Ματία Μπινότο, παραδέχτηκε ότι δεν περιμένουμε άμεσα αναβάθμιση στο μονοθέσιο της ομάδας. Τι δήλωσε για το GP του Καναδά.

Τα πράγματα στην Ferrari δεν είναι καλά. Για την ακρίβεια είναι χειρότερα από ότι τα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας όταν έφτιαχναν το νέο μονοθέσιο. Αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Scuderia, Ματία Μπινότο.

Η SF90 θα παρουσιαστεί στον Καναδά χωρίς σημαντικές αναβαθμίσεις και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μόνο ευχάριστο νέο δεν είναι αυτό για τους φίλους της Ferrari.

O Μπινότο τόνισε αρχικά: "Ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή δεν είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θα έπρεπε. Και προς το παρόν δεν έχουμε αναβαθμίσεις που έρχονται και θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από το ξεκίνημα της σεζόν".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το GP του Καναδά είπε: "Τα χαρακτηριστικά του σιρκουί του Καναδά φέρνουν άλλη μία, διαφορετική πρόκληση, δεδομένου που οι τομείς που παίζουν καθοριστική σημασία είναι η τελική ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα των φρένων και η πρόσφυση".

Φυσικά, δεν είπε τίποτα για τις γκάφες που κάνει η ομάδα του εις βάρος του Λεκλέρκ με τον Μονεγάσκο να έχει πολλά παράπονα από την Ferrari.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ