FORMULA 1

Ferrari: Φεύγει ο Φέτελ

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany waves after the qualifying session for the Japanese Formula One Grand Prix at Suzuka Circuit in Suzuka, central Japan, Sunday, Oct. 13, 2019. Vettel grabbed pole position for the race. (AP Photo/Toru Takahashi)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany waves after the qualifying session for the Japanese Formula One Grand Prix at Suzuka Circuit in Suzuka, central Japan, Sunday, Oct. 13, 2019. Vettel grabbed pole position for the race. (AP Photo/Toru Takahashi) AP

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Ferrari μετά τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος στη Formula 1, με το όνομα Κάρλος Σάινθ της McLaren να ακούγεται έντονα για διάδοχος του Γερμανού πιλότου.

Μετά από μία πενταετία στη Ferrari, ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, αφού δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Γερμανός πιλότος και τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Red Bull έχει στα χέρια του πρόταση από τη Renault, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον κι από τη McLaren.

Ειδικά αν τελικά η Ferrari κινηθεί για τον Κάρλος Σάινθ, ο οποίος είναι πιλότος της McLaren, προκειμένου να διαδεχθεί τον Φέτελ. Εκτός από τον Σάινθ, δύο από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για την scuderia είναι εκείνα των Ντανιέλε Ρικιάρντο της Renault και του Ιταλού Αντόνιο Τζοβινάτσι που ανήκει στην ομάδα της Alfa Romeo.

Βέβαια, ο "διακαής πόθος" των διοικούντων τη Ferrari είναι ο Lewis Hamilton, αλλά φαντάζει δύσκολο ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής να αφήσει τη Mercedes, αφού έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού, τα πάντα είναι ανοιχτά, ενώ θεωρείται δεδομένο πως στο τέλος της σεζόν θα υπάρξουν αρκετές μετακινήσεις μεταξύ των ομάδων.

Photo Credits: AP Photo/Toru Takahashi

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ