"Φαντάστηκε" το πρόβλημα ο Alonso;

"Φαντάστηκε" το πρόβλημα ο Alonso;

H έρευνα της Honda δεν βρήκε κακώς κείμενα στην υβριδική μηχανή στη McLaren MCL32 του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Fernando Alonso.

Κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα δεν είχε η υβριδική μηχανή της Honda με την οποία έτρεχε στο Grand Prix Βελγίου ο Fernando Alonso. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η έρευνα που έκαναν οι Ιάπωνες, η οποία κρίθηκε απαραίτητη όταν ο Ισπανός ενημέρωνε πως εγκατέλειπε με πρόβλημα σε αυτή, παρότι εκείνοι δεν έβλεπαν τίποτα στα στοιχεία τηλεμετρίας. Εξέλιξη που επαναφέρει το σενάριο που ακουγόταν έντονα στο ξεκίνημα της σεζόν και που ήθελε τον οδηγό της McLaren να εγκαταλείπει επίτηδες όταν δεν έχει ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

Ο Alonso εκκίνησε από τη δέκατη θέση του grid και η εντυπωσιακή αντίδρασή του όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα, τον έφερε έβδομο. Ωστόσο, η τρομακτική υστέρηση της MCL32 σε τελική ταχύτητα λόγω του χαμηλού επιπέδου ανταγωνιστικότητας των υβριδικών μηχανών της Honda, τον ανάγκασε να χάνει συνεχώς θέσεις αφού έβλεπε τους αντιπάλους του να τον περνούν στην ευθεία ανήμπορος να αντιδράσει.

Ακολούθησαν χαρακτηριστικά team radio:

- «Είναι ντροπιαστικό, πραγματικά ντροπιαστικό…».

- «Μη μου μιλάτε άλλο, δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορές. Άλλωστε για εμάς είναι απλά δοκιμές»

 

Η κρίσιμη ερώτηση που έκανε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αφορούσε τις καιρικές προβλέψεις. Ωστόσο η απάντηση δεν ήταν ιδανική αφού έλεγε πως δεν υπήρχε ενδεχόμενο βροχής. Αμέσως μετά, ανέφερε το προαναφερθέν πρόβλημα στην υβριδική μηχανή και εγκατέλειψε.

Στη μεικτή ζώνη είπε: «Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεται έτσι, καθώς δεν μπορείς να έχεις μάχες ρόδα με ρόδα. Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα καθώς δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στον αγώνα. Το μονοθέσιο ήταν πολύ αργό στις ευθείες και ήταν αδύνατο να δώσω μάχες. Το ίδιο και να πάρω βαθμούς. Τελικά εγκατέλειψα με πρόβλημα στην υβριδική μηχανή».

Το οποίο δεν υπήρξε ποτέ…

Photo credits: mclarenmediacentre.com 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24