FORMULA 1

F1: Ο Χόρνερ περιέγραψε την κατάσταση στην Formula 1 με μία πρόταση

Team principal Christian Horner of Red Bull walks in the paddock prior to the start of  Formula One Hungarian Grand Prix on the Hungaroring circuit near Budapest, Hungary, Sunday, July 27, 2014. (AP Photo/MTI, Janos Marjai)
Team principal Christian Horner of Red Bull walks in the paddock prior to the start of Formula One Hungarian Grand Prix on the Hungaroring circuit near Budapest, Hungary, Sunday, July 27, 2014. (AP Photo/MTI, Janos Marjai) AP PHOTO/MTI, JANOS MARJAI

Ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, τόνισε ότι ο Χάμιλτον και η Mercedes "θα έπρεπε να κάνουν μ@@@κίες τεραστίων διαστάσεων για να μην κερδίσουν αυτό το πρωτάθλημα".

Οι μάχες του τίτλου στην Formula 1 τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές έχουν ξεκάθαρο φαβορί τον Χάμιλτον και τη Mercedes αντίστοιχα. Ο Κρίστιαν Χόρνερ περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο επικεφαλής της Red Bull τόνισε σε δηλώσεις του πως μόνο με ένα θαύμα θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

"Ο Λιούις έχει μία διαφορά τριών νικών βαθμολογικά με εννέα αγώνες να απομένουν, οπότε θα έπρεπε να μην εμφανιστεί για τρία GP. Είναι εξαιρετικά απίθανο. Θα έπρεπε να κάνουν μ@@@κίες τεραστίων διαστάσεων για να μην κερδίσουν αυτό το πρωτάθλημα.

Πιστεύω ο στόχος μας για το δεύτερο μισό της χρονιάς είναι να κλείσουμε τη διαφορά που έχουμε και ανεβάζοντας την απόδοσή μας και με τη Honda να σημειώνει πρόοδο, αυτή η χρονιά είναι μεταβατική για το 2020" τόνισε ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Για τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο μονοθέσιο είπε: "Πιστεύω πως οι αλλαγές στους κανονισμούς μας επηρέασαν σημαντικά στο πώς χρησιμοποιούσαμε την εμπρός πτέρυγα. Αλλά θεωρώ πως, ως ομάδα, καταφέραμε να καταλάβουμε περισσότερο το μονοθέσιο και να φέρουμε στα μέτρα μας τους κανονισμούς, και ήμασταν σε θέση να ανακτήσουμε την ισορροπία και τα χαρακτηριστικά του μονοθέσιου.Φυσικά, αυτό συνδυάστηκε και με την αλλαγή στη δομή των ελαστικών, και αυτές οι δύο αλλαγές μας επηρέασαν αρκετά.

Πιστεύω, όμως, πως έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο τους τελευταίους μήνες και ελπίζουμε ότι με την εξέλιξη που θα έχουμε στο δεύτερο μισό της χρονιάς, θα συνεχίσουμε έτσι και θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε".

Photo credits: AP Photo/MTI, Janos Marjai

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ