FORMULA 1

F1: Ο Μπότας συμφώνησε με την Mercedes για το 2021

Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland celebrates after taking second place during the Styrian Formula One Grand Prix at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Austria, Sunday, July 12, 2020. (Joe Klamar/Pool via AP)
Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland celebrates after taking second place during the Styrian Formula One Grand Prix at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Austria, Sunday, July 12, 2020. (Joe Klamar/Pool via AP) AP

Ο Βαλτέρι Μπότας ήρθε σε συμφωνία με την Mercedes με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και για το 2021. Παίρνει σειρά ο Χάμιλτον.

Μπορεί ο Τότο Βολφ να τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος για να βιαστεί η Mercedes ώστε να κλείσει τους οδηγούς της για το 2021, όμως τα δεδεομένα είναι διαφορετικά. Η γερμανική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Βαλτέρι Μπότας για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και για το 2021.

O CEO της Mercedes, Ola Kallenius, άναψε το πράσινο φως για να παραμείνουν και οι δύο οδηγοί στην ομάδα και φαίνεται ότι η εκκίνηση έγινε από τον Φινλανδό. Ο Μπότας βρίσκεται στην ομάδα από το 2017 και θα κλείσει πενταετία στη γερμανική ομάδα.

Φυσικά, αμέσως μετά αναμένεται να πάρει σειρά ο Λιούις Χάμιλτον. Ο έξι φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει να παραμείνει στην Mercedes, οι Γερμανοί τον θέλουν και εκείνοι στην ομάδα τους και μένει έαν το θέλω των δύο πλευρών μετουσιωθεί σε γάμο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ